Ant jau ir taip piešiniais išmarginto krepšininko kūno atsirado nauja tatuiruotė – šįkart ant dešiniojo skruosto, skelbia „People“.

Nespalvotą tatuiruotę padarė tatuiravimo realybės šou „Black Ink Crew: Chicago“ žvaigždė Vanas Johnsonas. Jis instagrame paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota D. Rodmano merginos reakcija: Yella Yella šypsosi ir džiaugsmingai šūkčioja.

„Šiandien nieko doro nenuveikiau, tik ant gyvos legendos skruosto ištatuiravau jo merginos veidą. Daugmaž tiek, – prie videoklipo parašė tatuiruočių meistras. – Ką jūs?“

„TMZ Sports“ duoto interviu metu Yella Yella nurodė, kad naujoji tatuiruotė nebuvo jos idėja ir kad iš tikrųjų ji net pamanė, jog D. Rodmanas „išsikraustė iš proto“.

„Liepiau jam nekvailioti“, – prisipažino ji.

Buvęs profesionalus sportininkas iš pradžių norėjo didesnės tatuiruotės.

„Tai mano paskutinis šokis su moterimi, – portalui pareiškė jis. – Esu jai dėkingas už tai, kad myli mane tokį, koks esu, todėl ir pasidariau tatuiruotę.“

Yela Yela ir Denisas Rodmanas

V. Johnsonas irgi davė interviu „TMZ Sports“ ir patikino, kad tatuiruotė yra „tikra“.

„Ramiai ištvėrė visą procedūrą. Tikras šaunuolis“, – D. Rodmaną pagyrė jis ir pridūrė, kad tatuiruotė jam pasirodė „gana neįprasta“, bet buvęs NBA žaidėjas „be proto įsimylėjęs“.

Chicago Bulls“ legenda „YouTube“ kanale „Dennis Rodman Yella Yella“ paskelbė neilgą videoklipą, kuriame pademonstravo naująją tatuiruotę.

„O dieve, – žiūrėdama į ant skruosto esantį priešinį nustemba Yella Yella. – Tai iš tikrųjų aš.“

Trumpa „YouTube“ esančio vaizdo įrašo ištrauka D. Rodmanas pasidalijo savo instagramo paskyroje ir parašė komentarą: „KODĖL GI NE.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)