Stanfordo universitete studijuojanti mergina instagrame turi per 300 tūkst. sekėjų, „TikTok“ platformoje – 70 tūkst. sekėjų. Su jais dalijasi savo meile madai, feminizmo idėjomis ir, žinoma, asmenukėmis.

Mergina davė aiškiai suprasti, kad savo gyvenimą kuria pati: „Taip, esu savo tėvų vaikas, to niekas nepakeis. Tai man suteikia daugybę privilegijų, bet mane kaip asmenybę apibrėžia ne jos“.

21-ojo gimtadienio proga Phoebe pasipuošė trumpa rožine suknele, kūno spalvos aukštakulniais, plaukus susirišo į uodegą. Gimtadienio šventėje mergina pasirodė kartu su jauniausios atžalos pasveikinti atvykusiais tėvais.

„Tu visada būsi mano mažoji mergaitė, tačiau tai, kokie dideli tavo užmojai, manęs niekada nestebino. Labai tavimi didžiuojuosi“, – parašė B. Gate‘sas.


Phoebe instagramo paskyra menkai kuo skiriasi nuo kitų jaunų žavių merginų, nors prabangos nepastebėti ir neįmanoma. Mergina dalijasi nuotraukomis su draugais, asmenukėmis, artimųjų sveikinimais gimimo dienos proga, bet visa tai turi šlovės, turtų ir privilegijų prieskonį. Phoebe rengiasi dizainerių drabužiais – vienoje nuotraukoje pozuoja su „Vercase“ bikiniu.


Nors mada Phoebe gyvenime ir užima labai svarbią dalį, mergina aktyviai įsitraukusi į kitas veiklas. Pavyzdžiui, aktyviai domisi moterų reprodukcinės sveikatos temomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją