„Vaidinti tapo neįmanoma, o kadangi turiu regimąją atmintį, reiktų rasti aparatą, kuris ne tik garsiai diktuotų eilutes, bet ir pasakytų, kur jos atsiduria puslapyje. Anksčiau man buvo labai lengva išmokti tekstą. Galėčiau padiktuoti net kelių filmų tekstus“, - sakė žvaigždė.

Su minėtąja būkle aktorė gyvena jau dešimtmetį, tačiau jos sveikata vis prastėja.

Gruodžio mėnesį ji nustebino publiką Naujųjų metų išvakarėse drauge su dainininke Sharleen Spiteri ekspromtu atlikdama ABBA dainą „Waterloo“ viename iš viešbučių Škotijoje.

Šiuo metu ji reklamuoja savo naują filmą „Aleliuja“, paremtą 2018 m. Alano Bennetto pjese, kurios veiksmas vyksta geriatrijos ligoninės palatoje, rašo „People“.

Per pokalbį, apie kurį pranešė „The Guardian“, J. Dench atskleidė, kaip ji įsiminė scenarijus nuo tada, kai nustojo skaityti.

„Jūs randate būdą, kaip tiesiog susitvarkyti ir įveikti dalykus, kurie jums atrodo labai sunkūs. Turėjau rasti kitą būdą išmokti. Pasikliauju draugais ir kolegomis aktoriais“, - sakė aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją