42 metų moteris į savo „Instagram“ ir „TikTok“ paskyras dažnai kelia mielus vaizdo įrašus iš kasdienybės su sūnumi Phoenixu. Vis dėlto pastarasis įrašas, kuriame matyti, kaip mažylis ramiai guli toje pačioje lovelėje su aštuonių savaičių dukra London, sukėlė dar daugiau kritikos.

Internautams užkliuvo vaizdo įraše matoma pūkuota antklodė. Gerbėjai sunerimo, kad antklodžių per daug, kas, anot jų, gali sukelti uždusimo pavojų.

„Jis miegantis toks mielas. O šis mažas veidukas mano princesė“, – žiūrėdama į savo vaikus sakė P. Hilton.

Nors nėra aišku, ką „Instagram“ vartotojai privačiai rašė Paris, tačiau „TikTok“ platformoje, kur galima pamatyti komentarus, ne vienas internautas sunerimo dėl antklodžių pertekliaus.

„Phoenixas man labai patinka! Bet būtinai pasidomėkite, kaip saugiai miegoti savo mažiems kūdikiams“, – rašė komentatorius.

Į tai P. Hilton atsakė trumpa žinute: „Ačiū, kad pranešėte.“

Paris Hilton su sūnumi

Delfi primena, kad praėjusių metų spalį garsenybės socialiniuose tinkluose išpublikuotos nuotraukos sukėlė gerbėjams nuogąstavimų dėl mažylio sveikatos. Internetą užplūdo nerimo kupinos žinutės, visi nekantriai laukė garsiosios mamos paaiškinimų.

Pastaruosius šešis mėnesius P. Hilton dalijasi su gerbėjais žaviomis akimirkomis, liudijančiomis gražų jos ir sūnaus ryšį. Deja, ištikimiems gerbėjams pastarosios nuotraukos sukėlė nerimo.

Daugelis po naujausio įrašo neslėpė susižavėjimo dailiu kūdikiu, bet kai kas suskubo raginti parodyti berniuką gydytojams. Viena gerbėja parašė: „Jau matyti plokščios galvos simptomai.“

Kita moteris parašė: „Phoenixas nepaprastai mielas, tik būk gera – parodyk jį gydytojams.“

Paris Hilton atsakė į komentarus apie jos sūnaus Phoenix galvą ilgu įrašu instagrame.
„Kai tavo gyvenime daug viešumo, komentarai neišvengiami, tačiau nusitaikyti į mano ar į kieno nors kito vaiką – tai nepriimtina“, – rašė garsi moteris.

P. Hilton parašė, kad žmonių reakcijos giliai ją įskaudino: „Žodžiais neįmanoma nusakyti, kaip stipriai man skauda širdį. Labai stengiausi sukurti aplinką, kurioje klesti meilė, pagarbą ir priėmimas, to paties tikiuosi ir savo atžvilgiu.“

Moteris pridūrė, kad, turėdama daug sekėjų socialiniuose tinkluose, yra atidžiai stebima. „Jei nepublikuoju savo kūdikio nuotraukų, žmonės mano, kad nesu gera motina, jei publikuoju, atsiranda žiaurių, kuriems nepatinka, kad esu dirbanti motina, o mano kūdikis visiškai sveikas, nuostabus ir angeliškas“, – rašė P. Hilton ir pridūrė, kad sūnus – didžiausia dovana jos gyvenime.

„Kiek tik save prisimenu, svajojau tapti motina. Kiekviena diena su juo vis primena, kas iš tiesų svarbu“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją