Buvusį futbolininką akivaizdžiai suerzino žmonių diskusijos, ar tokio amžiaus vaikui dar dera naudoti čiulptuką.

Savo „Instagram“ paskyroje D. Beckhamas, su žmona Victoria turintis keturis vaikus – 16 metų Brooklyną, 12 metų Romeo, 10 metų Cruzą ir 4 metukų Harper, rašė: „Kodėl žmonės mano turį teisę kritikuoti tėvą dėl jo vaikų, net neturėdami jokių faktų?“.

„Visi, auginantys vaikus, žino, kad kai jie blogai jaučiasi ar karščiuoja, griebiesi to, kas juos geriausiai paguodžia. Dažniausiai tai būna čiulptukas. Taigi prieš kritikuodami pagalvokite dukart, ką sakote apie kitų žmonių vaikus, nes iš tikrųjų jūs neturite teisės kritikuoti manęs kaip tėvo“, - pareiškė D. Beckhamas.

40 metų Davidas buvo nufotografuotas su savo dukryte ir vyriausiu sūnumi Brooklynu, kai visa trijulė praėjusį savaitgalį buvo išsiruošusi papietauti Vakarų Holivude.

Nuotraukos su čiulptuką čiulpiančia mergaite paskatino žmones kalbėti, kad vėliau Harper gali kilti „kalbos ar odontologinių problemų“.

Davidas įspėjo žmones, kad prieš vertindami kažkieno tėvystės įgūdžius jie „pagalvotų dukart“, ir pareiškė, kad jie „neturi teisės“ kritikuoti tėvų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)