Nors ligoninės į socialinius tinklus įkeltose nuotraukose nesimato plyšio, o tik nuoširdžios M. Markle ir ją supusių vaikų nuotraukos, gerbėjai nemalonią detalę išvydo vaizdo įrašuose.

Į ne vieną paskyrą įkeltame vaizdo įraše galima pamatyti, kaip moteris vaikams skaito pasaką. Tačiau netrukus pakėlus ranką ir pasisukus kamerai, galima pamatyti suplyšusią suknelę.

Meghan Markle

Karališkosios šeimos gerbėjai suskubo komentuoti ir netgi kritikavo M. Markle.

„Čia rimtai? Kokia gėda“, – kritikos negailėjo vienas, o kitas dar ir pridūrė: „Nesu Meghan poelgių gerbėjas, bet manau, kad tai labiau užtrauktuko problema, o ne skylės.“

Jam pritarė ir kitas, svarstęs, kad gal garsi moteris tiesiog nepastebėjo užtrauktuko.

„Gal ji nepastebėjo, kad užtrauktukas užsegtas ne iki galo, arba jis nusmuko žemyn, nes buvo per daug aptempta?“ – svarstė jis.

Nepaisant kilusios kritikos, moteris į renginį atvyko pasipuošusi prabangiais apdarais. Ir nors suknelė atrodo su defektu, ji iš tiesų kainuoja nemažus pinigus – už šį „Oscar de la Renta“ kūrinį moteris paklojo apie 3 tūkst. eurų.

Meghan Markle su mergaite

Šalia jos priderino ir „Aquazurra“ batelius, kurių vertė 693 eurai. Prabangiausia jos įvaizdžio detale tapo „Cartier“ laikrodis už 29 tūkst. eurų.

Pasipuošusi prabangiais aksesuarais M. Markle vaikams perskaitė tris savo mėgstamiausias knygas, atliko kelias bendras veiklas.

Po pasakų garsi moteris apsikabino ne tik su vaikais, bet ir darbuotojais. Žinoma, nepraleido progos papozuoti ir fotografams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)