Komentatorė akcentavo, kad moteriai verčiau būtų lygiuotis į puikius Adele stiliaus pasirinkimus.

„Kada paskutinį kartą turėjai vyrą? Manau, kad tai ir yra tavo pagrindinė problema“, – sureagavo reperis, sarkastiškai komentatorę pavadinęs „karšta kaip velnias“.

Dauguma Ice T gerbėjų suskubo kritikuoti nemalonius komentatorės pasisakymus apie 43 metų C. Austin išvaizdą, o pati moteris teigia nenorėjusi nieko įžeisti, tiesiog „pastebėjusi, kas jai krito į akis“.

„Moterys turi didžiuotis savo natūraliu grožiu, o ne atrodyti kaip Frankenšteinas, ką tik nulipęs nuo chirurgo stalo“.


„Grammy“ ceremonijoje C. Austin pasirodė vilkėdama įspūdingą priglusią vakarinę suknelę, ant raudonojo kilimo ji pozavo su savo sutuoktiniu Ice-T. Pora šventėje sėdėjo prie vieno stalo kartu su Future ir Lil Durk.

C.Austin, kuri kartu su Ice-T augina septynerių dukrą, praeitą savaitę pradėjo veiklą „OnlyFans“ platformoje. Šokėja savo instagramo sekėjams pažadėjo, kad jie nepasigailės prisijungę prie jos paskyros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)