Pora teigia bandysianti likti draugais ir plačiau situacijos nekomentuoja. Taip pat neatskleidė ir skyrybų priežasties.

Paskutinį kartą viešumoje jiedu besilaikydami už rankų pasirodė šių metų vasarį, kuomet vyko vakarėlis prieš „Grammy“ apdovanojimus.

Sia ir E. Andersas susituokė 2014 metais dainininkės namuose Palm Springse, Kalifornijoje.

Atlikėja Sia yra susikūrusi savitą įvaizdį ir itin kruopščiai slepia savo tapatybę, o per pasirodymus dainuoja nusisukusi nuo publikos.

Informacijos apie šią originalią atlikėją nėra itin daug. Žinoma, jog ji gimė Adelaidėje, Australijoje. Dainininkės karjerą pradėjo su acid jazz grupe „Crisp“, o didžiausiais savo įkvėpėjais laiko Aretha Franklin, Stingą bei Stevie Wonderį.

Muzikos pasaulyje Sia ėmė garsėti 2009-aisiais, kuomet pradėjo kurti dainas Christinai Aguilerai. Vėliau – ir Beyonce bei Rihannai.

Tačiau atlikėjos asmeninis gyvenimas nesiklostė taip gerai, kaip karjera. 1997 metais ji nusprendė persikraustyti į Londoną, kur gyveno jos tuometinis vaikinas Danas Pontifexas. Po kelių savaičių, viešėdama Tailande, Sia sužinojo, jog jos mylimasis žuvo autokatastrofoje.

Vėliau viename interviu atlikėja prisipažino, jog jai prireikė 6 metų, kad atsigautų po šios netekties. 2008-aisiais ji atskleidė, jog susitikinėja tiek su vaikinais, tiek su merginomis: mylimo žmogaus lytis jai nėra svarbi.

Vėliau jauna moteris sirgo depresija, turėjo priklausomybę nuo nuskausminamųjų bei alkoholio. Vieną dieną ji parašė atsisveikinimo laišką ir bandė žudytis.

2010-aisiais Sia pasirodymai buvo atšaukti dėl pašlijusios sveikatos. Dainininkė prisipažino kenčianti panikos priepolius, o tviteryje atskleidė, jog serga genetine Greivso liga.

Greivso liga yra autoimuninis sutrikimas, dėl kurio kūno imuninė sistema puola sveikas šeimininko ląsteles ir audinius. 2014 metų birželio 6 dieną Sia susižadėjo su dokumentinių filmų kūrėju Eriku Andersu Langu. Po poros mėnesių pora susituokė.

Dar žinoma, jog atlikėja yra feministė ir veganė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)