Socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbusi savo albumo viršelį, kuriame Madonna irgi matoma viela apipintu veidu, provokuoti nevengianti dainininkė pateikė tokio pat stiliaus nuotraukų, kuriose matomi supančiotais veidais M. L. Kingas, N. Mandela ir regio žvaigždė Bobas Marley.

Prie nuotraukos su N. Mandela Madonna parašė: „Šis #maištingaširdis kovojo už laisvę!“, prie nuotraukos su M.L.Kingu – „Šis #maištingaširdis turėjo svajonę!“, prieš B.Marley – „Šis #maištingaširdis dainavo apie VIENĄ MEILĘ!“

Kritikai nedelsdami užsipuolė dainininkę; ir vienas jų socialiniame tinkle „Twitter“ rašė: „Menkinti Mandelos ir daktaro Kingo pasiekimus tokiu mastu, kad jų veidai savavališkai padaromi reklamos kampanijos dalimi kažkokiai nesusijusiai popmuzikai, rodo smarkiai sutrikusį gebėjimą suvokti... Mane jau nervina visos šios apraišiotų žmonių veidų nuotraukos.“

Kitas parašė, kad Madonna „oficialiai prarado gerbėją mano asmenyje...“

Madonna praėjusį mėnesį išleido šešias dainas iš savo naujojo albumo – kai jos jau buvo nutekintos internete. Vėliau visas albumas buvo paskelbtas įvairiuose portaluose Kalėdų išvakarėse.

This❤️#rebelheart sang about ONE LOVE!

Une photo publiée par Madonna (@madonna) le

This❤️#rebelheart fought for freedom!

A photo posted by Madonna (@madonna) on

This ❤️#rebelheart had a dream!

Ett foto publicerat av Madonna (@madonna)

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)