Neseniai jis pasirodė viešumoje su savo spėjama mergina, kai kartu su ja buvo pastebėtas Niujorke.

Tačiau 24 metų D. Radcliffe`as sekmadienio vakarą 29 metų E. Darke nusivedė į kur kas romantiškesnį renginį, kai per 2014 metų „Tony“ apdovanojimų ceremoniją Niujorke žengė raudonuoju kilimu su tamsiaplauke gražuole.

Pora visais atžvilgiais atrodė žavingai – ant raudonojo kilimo jie žiūrėjo vienas kitam į akis ir kartu juokėsi bei pokštavo.

Erin atrodė pribloškiamai, vilkėdama ilga, žalsvai mėlynos spalvos suknele, kurios skeltukas iki pat šlaunų leido pasirodyti jos kojai.

Aktorė, vaidinusi filmuose „The Wolverine“ („Ernis“), „We Need To Talk About Kevin“ („Pasikalbėkime apie Keviną“) ir „Young Adult“ („Jauna pilnametė“), savo grožį taip pat pabrėžė raudona lūpų spalva.

Savo tamsioms sruogoms ji leido kristi ant vieno peties ir atrodė, kad ji mėgaujasi patirtimi ant raudonojo kilimo, kai ant Danielio pečių su meile uždėjo savo ranką.

Danielis, kuris 2012 metais išsiskyrė su savo buvusia mergina Rosie Coker, su Erin viešumoje pasirodė balandžio mėnesį, kai pora buvo pastebėta Niujorke.

Tuo metu Erin atstovai „MailOnline“ sakė, kad pora susitikinėja „maždaug dvejus metus“.

Erin ir Danielis susitiko 2012 metais „Kill Your Darlings“ („Nužudyk tuos, kuriuos myli“) filmavimo aikštelėje. Šiame filme Danielis vaidino Aleną Ginsbergą, o Erin atliko Gvendolinos vaidmenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)