Anksčiau aktorius yra atvirai kalbėjęs apie savo priklausomybes, įskaitant potraukį gerti pernelyg daug alkoholio. Nuo 2010 metų jis gyvena visiškai „sausai“, o dabar tikisi išsivaduoti ir nuo cigarečių, rašo perezhilton.com.

Tačiau tai nebus lengva – D. Radcliffe`as per dieną paprastai surūko vieną pakelį cigarečių!

Jis jau yra išbandęs hipnoterapiją ir elektronines cigaretes, bet šios priemonės jam nepadėjo. Jis toliau be jokių problemų sutraukia 20 cigarečių per dieną!

Aktoriui artimas šaltinis pasakojo: „Tai bus tarsi psichiatrinės ligoninės gydymo programa, kurioje numatytos tiek individualios, tiek grupinės konsultacijos, streso valdymas bei gydymas žolelėmis, turintis pašalinti simptomus. Taip pat jam bus taikoma pilna sporto bei fizinio aktyvumo programa, į kurią įtrauktas plaukiojimas, bėgiojimas ir joga. Danielis žino, kad jis yra greitai priprantantis žmogus ir anksčiau yra kalbėjęs apie savo girtavimo demonus . Taigi dabar jis regi cigaretes kaip paskutinę savo ydą, kurią reikia nugalėti, ir jis tiki, jog jam dar kartą pasiseks“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)