Būdama 16-ikos, Demi Moore metė mokyklą ir pasirašė sutartį su modelių agentūra „Elite“ darbui Europoje. Beveik tuo pat metu, susipažinusi su būsima aktore Nastassja Kinski, ji pradėjo lankyti aktorių kursus.

Nespėjusi atšvęsti 17-ojo gimtadienio, Demi naktiniame klube susipažino su muzikantu Freddy Moore, kuris tuo metu buvo vedęs. Po 6 pažinties mėnesių, jie sumainė žiedus ir persikėlė gyventi į Holivudą.

1981 metų pabaigoje Demi buvo lemtingi – ji debiutavo kine. Nors vaidmuo nebuvo pagrindinis, o filmo biudžetas itin mažas, tai jai nesutrukdė toliau sėkmingai skintis kelio į didįjį ekraną. Karjeros lūžiu galima vadinti 1985-uosius metus, ji vaidino režisieriaus Joelo Shumacherio filme „Šventojo Elmo ugnys“. nepalankiai kritikų įvertintas filmas buvo šiltai priimtas žiūrovų. 1986 metais Demi debiutavo ir teatre.

Už vaidmenį filme „Vaiduoklis“ 1990-aisiais Demi pelnė Auksinio gaublio nominaciją kaip Geriausia aktorė. Vėliau sekė filmai „Mėsininko žmona“ (199 m.), „Geri vyrukai“ (1992 m.), „Nepadorus pasiūlymas“ (1993 m.), „Demaskavimas“ (1994 m.) kurie leido Demi kurį laiką pasimėgauti geriausiai apmokamos Holivudo aktorės titulu. Pavyzdžiui,  už pasirodymą filme „Striptizas“ jai atiteko net 12,5 mln. dolerių honoraras.

1996 metais jos vaidmuo kanalo HBO mini seriale „If These Walls Could Talk“ buvo įvertintas antrąja Auksinio gaublio Geriausios aktorės nominacija.

1997 Demi reputacija dėl jos įgeidžių filmavimo aikštelėse ėmė menkti, o aktorės vis dažniau ėmė netenkinti per maži jai siūlomi honorarai.

Po pasirodymo režisieriaus Woody Allen filme „Išvarstytas Haris“, moteris persikraustė iš Holivudo į Aidaho valstiją, kad galėtų daugiau laiko skirti šeimai.

Po trejų metų pertraukos su vaidmeniu juostoje „Du gyvenimai“ (2000 m.) ji trumpam grįžo į kiną..

2003 metais Demi pasirodė filme „Griausmingi Čarlio angelai“, po jo vėl truko 3 metų pertraukal. 2006 metais ji, kartu su savo tuomečiu vyru Ashtonu Kutcheriu ir kitomis Holivudo įžymybėmis nusifilmavo juostoje „Bobis“. Nuo tada Demi kiekvienais metais pasirodo viename ar dviejuose filmuose.

Demi Moore buvo ištekėjusi 3 kartus. Paskutinė jos santuoka su 16 metų jaunesniu A. Kutcheriu nutrūko 2012-ųjų pabaigoje. Pora jie buvo nuo 2005-ųjų.

Skaičiuojama, kad savo tobulai išvaizdai puoselėti D. Moore jau yra išleidusi daugiau nei 120 tūkst. JAV dolerių. 52-ejų moters oda – lyg perpus jaunesnės merginos. Nematyti jokių natūralaus senėjimo žymių. Tikrojo amžiaus neišduoda ir stangri kaklo bei rankų oda.

Akivaizdu, kad ir ši gražuolė nėra abėjinga garsenybių pamėgtoms botokso injekcijoms bei cheminiam odos šveitimui. Taip pat kalbama, kad vien krūtų didinimo operacijai ji nepagailėjo 19 tūkst. dolerių. Chirurgai buvo prisilietę ir prie Demi klubų bei pilvo – gražuolei buvo nusiurbti riebalai. Bėgant metams keitėsi ir jos nosies forma – ilgainiui ji tapo siauresnė nei karjeros pradžioje.

Teigiama, kad dar 330 tūkst. JAV dolerių per savo karjerą ji išleido sportui ir dietoms. Gražuolė lankė ne tik jogos užsiėmimus, bet ir kikboksą.

Pati aktorė didžiąją dalį kalbų apie savo išvaizdą neigia aiškindama, kad nejaučia jokio diskomforto sendama, o jos puikios išvaizdos paslaptis – jogos rezultatas.

D. Moore išvaizdos pokyčiai – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)