„Dwayne`as ir Lauren negali būti lamingesni, - paskalų svetainei sakė neįvardytas šaltinis. – Jie devynerius metus buvo tarsi uola ir pajuto, kad atėjo laikas pagausinti savo šeimą“.

Dailymail.com bandė susisiekti su D. Johnsono atstovu spaudai, kad gautų šios naujienos patvirtinimą, bet atsakymo kol kas nesulaukė.
43 metų „San Andreas“ žvaigždė jau turi 14 metų dukrą Simone iš santuokos su savo kolege Dany Garcia.

Pora susituokė 1997 metais, kai susipažino Majamio universitete. Tačiau 2007 metų birželį jie pranešė draugiškai išsiskiriantys.

Simone gyvena Floridoje su motina, bet reguliariai matosi su savo garsiuoju tėčiu.

Dwayne'as Johnsonas su dukra Simone

Buvęs profesionalus imtynininkas savo karjerą kine pradėjo Skorpionų karaliaus vaidmeniu 2001 metų filme „The Mummy Returns“ („Mumijos sugrįžimas“), kuris sulaukė didžiulės komercinės sėkmės.

Šiuo metu jis ruošiasi Hobso vaidmeniui aštuntajame „Fast & Furious“ („Greiti ir įsiutę“) serijos filme ir vaidina televizijos HBO sportiniame seriale „Ballers“.

Per interviu žurnalo „Esquire“ rugpjūčio mėnesio numeriui D. Johnsonas sakė, kad jo asmeninis gyvenimas yra „tvirtas“ ir kad tai yra svarbu jo sėkmei kine.

„Mes kuriame šias istorijas ir tiek daug kalbame apie verslą, apie sėkmę, bet neminime Lauren ir neminime mano dukters“, - sakė jis.

„Aš visuomet noriu, kad rastume pusiausvyrą, ir kad ten atsirastų vietos mano privačiam gyvenimui, Lauren Hashian ir mano dukrai“, - teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)