„Norėjome meniško, įspūdingo reginio, – pasakojo žurnalistams C. Underwood. – Kartais man patinka tiesiog stovėti ir dainuoti, tad tai geriausia, ką galėjau pademonstruoti, sukurti akims patrauklų reginį.“

Apie technologiją atlikėja užsiminė šykščiai: „Turbūt neturėčiau atskleisti savo paslapties?“. Na bet žurnalistams pavyko šį bei tą sužinoti.

Dainininkė atliko geriausia pripažintą kantri stiliaus dainą pasipuošusi „Theia“ mados namų vakarine suknele, kurią sukūrė specialiai šiai progai.

Kūrybinis direktorius Donas O‘Neillas parinko medžiagą ilgai baltai suknelei, jo pasirinkimui turėjo pritarti C. Underwood stilistė Trish Townsend bei specialiuosius efektus kūrusi filmavimo komanda.

D. O‘Neillo komanda turėjo pasiūti suknelę per tris dienas, tad dirbo dieną ir naktį. Suknelę su krinolinu pasiuvo iš satino, tiulio, o korsetą išsiuvinėjo tūkstančiais Svarovskio kristalų. Vėliau pasitelkus specialiuosius efektus ant sijono suspindo žvaigždės, pasirodė rožių žiedlapiai ir plaštakės.

Ar vertėjo tiek vargti? Sprendžiant iš audringos pritariamosios reakcijos socialiniame tinklalapyje „Twitter“, vertėjo. D. O‘Neillą rezultatas irgi pradžiugino. Kai prieš ketverius metus atsidūrė „Theia“ mados namai, būtent C. Underwood pirmoji pasipuošė juose siūta suknele.

Papuošalai, verti daugiau nei pati C.Underwood

Atlikėja buvo nominuota keletui "Grammy" statulėlių, tačiau ji galėjo laimėti ir dar vieną labai svarbų prizą: už prabangiausią vakaro metu dėvėtą bižuderiją.

Dainininkė renginyje pasirodė su kaklo papuošalu, kuris vertas net 31 milijono dolerių. Jame buvo 381 karato briliantai bei deimantai.

"Bijau, kad kažkas mane užpuls ir nuplės papuošalą. Jis vertas daugiau nei aš", - sakė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)