Neseniai C. Ronaldo (36 m.) surengė šviesų šou ant 828 m aukščio bokšto – jo ekrane buvo demonstruojamos įvairios akimirkos iš jo mylimosios gyvenimo, didelėmis baltomis raidėmis buvo užrašyta „Su gimimo diena, Geo“.

Tą pačią dieną „Netflix“ internetinė televizija pradėjo rodyti realybės šou „Aš – Georgina“, kuriame pasakojama apie jos pasikeitusį gyvenimą, santykius su futbolininkų, šeimą.

Futbolininkas ir G. Rodriguez susipažino 2016 m. „Gucci“ parduotuvėje, kurioje dirbo mergina. Jos gyvenimas akimirksniu pasikeitė. Vietoje darbo, kuriame uždirbdavo 350 dolerių per savaitę, ji tapo vieno iš garsiausių viso pasaulio sportininkų gyvenimo partnere.

Šiuo metu G. Rodriguez laukiasi dvynių.

Kaip rašė „Daily Mirror“, trys minutės reklamos ar pan. transliavimas ant bokšto fasado kainuoja mažiausiai 68 tūkst. dolerių. Futbolininkui tai nėra dideli pinigai – jis uždirba po 108 mln. dolerių, o už vieną reklaminį įrašą instagrame jam užsakovai sumoka 1,6 mln. dolerių.

Georgina savo instagramo paskyroje išpublikavo trumpą videoklipą iš savo gimtadienio. Ji parašė: „Štai taip nuostabiai baigiasi diena. Man trūksta žodžių. Ačiū, ačiū, Cristiano, su tavim kasdien jaučiuosi pati laimingiausia. Ačiū, Dubajau, kuris visada svetingai mus sutinki, čia jaučiamės kaip namuose. Visiems ačiū už nepamirštamą dieną. Ačiū visiems, kad esate, kad džiaugiatės mano ir mano šeimos laime. Myliu jus visa širdimi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją