Grupės „The Hole“ rokerė, kelis kartus mėginusi įveikti priklausomybę narkotikams, pasakojo, kad ją apėmė siaubas, kai Peaches aplankė ją Los Andželo viešbutyje „Chateau Marmont“, atsivesdama draugą, turėjusį receptinių vaistų, rašo dailymail.co.uk.

P. Geldof praėjusį mėnesį mirė nuo heroino perdozavimo. Dėl tokios pačios priežasties 2000 metais mirė ir jos motina Paula Yates.

Nors Courtney prisipažino „išstūmusi“ Peaches iš kambario, nes ją gundė kvaišalai, šis 2010 metais įvykęs susitikimas sužadino jai norą kokiomis tik įmanoma pastangomis padėti P. Geldof.

Courtney mano, kad prieš savo mirtį Peaches sugebėjo pakeisti savo gyvenimą, bet jos niekaip neapleidžia mintys apie minimą incidentą.

„Mano narkotikas buvo heroinas. Lioviausi jį vartojusi 10-ajame dešimtmetyje, bet gerdavau vaistus – „Roxycontin“, „Oxycontin“, - pasakojo C. Love.

Courtney Love

„Peaches buvo kambaryje su draugu, kuris turėjo maišelį, pilną šių vaistų. Maždaug 500 piliulių. Man jų taip norėjosi, kad nieko netroškau labiau už jas – nei vyro, nei pinigų. Turėjau fiziškai išstumti Peaches ir jos draugą pro duris“, - teigė ji.

Visa virpėjau ir nuolat galvojau apie tai, kaip mirė jos motina. Supratau, kad privalau būti šiai merginai pavyzdžiu“.

„Mėginau jai padėti, bet tuo gyvenimo momentu tai buvo neįmanoma. Dabar paralelės su jos motinos mirtimi yra siaubingos. Tai verčia mane būgštauti dėl mano pačios vaiko“, - prisipažino rokerė.

Courtney turi dukrą Frances Bean nuo velionio vyro Kurto Cobaino, ir džiaugiasi, kad 21 metų mergina yra „protinga“.

Tačiau ji prisipažino, kad prisiminimai apie susitikimą su velione Peaches kelia jai šiurpą ir žurnalui „Grazia“ sakė: „Nuo to, kas tą dieną nutiko man ir Peaches, kai manyje atgimė narkomanė ir man teko su tuo kovoti, išpila šaltas prakaitas“.

„Tiesiog sunku patikėti, kad taip nutiko, tai tokia su***** tragedija. Ta mergina buvo linksma, kupina gyvenimo džiaugsmo. Keista ir siaubinga, kad jos nebėra“, - pridūrė Courtney.

„Skaičiau, kad ji mirė nuo heroino, ir buvau priblokšta. Žinau, kaip Peaches mėgo opijatus“, - pažymėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)