Sulaukusi kritikos dėl dukters auklėjimo, moteris pamėgino užbėgti už akių tolesniems neigiamiems komentarams ir pareiškė, kad jos atžala „mėgsta pokštauti“, skelbia dailymail.co.uk.

43-ejų metų amžiaus modelis savo instagramo paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota šokanti Chanel, ir paaiškino, kad ji ir jos šeimos nariai įrašinėjo „TikTok“ videoklipą, kai Chanel nusprendė „pademonstruoti savo judesius“.

„Kaip smagu leisti laiką su šeima! Filmavome videoklipą „TikTok“, kai staiga atbėgo Chanel ir mus prajuokino savo šokio judesiais... Ji mėgsta pokštauti“, – paskelbtą vaizdo įrašą pakomentavo C. Austin.

Moters šeimos nariai buvo apsirengę kalėdinėmis pižamomis, buvęs „Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėlių modelis savo plaukus susirišo į uodegą ir ant galvos užsidėjo šviečiantį lankelį.

C. Austin tapus mama, visi jos poelgiai kruopščiai analizuojami. Davusi interviu laidų vedėjai Tamron Hall, ji pareiškė, kad nuolatos jaučiasi taip, tarytum būtų „po mikroskopu“. Pokalbio metu Chanel mama netgi pravirko dėl pagiežingų komentarų.

„Šiltų žodžių nesulaukiu, tik daug piktų. O aš žinau, kad esu gera mama,“ - sakė ji.

Blondinė ir reperis Ice-T dukros Chanel susilaukė 2015 m., santuokoje nugyvenę 13 metų. Chanel yra vienintelis C. Austin vaikas, tuo tarpu 64-erių metų amžiaus Ice-T tu dvi atžalas iš ankstesnių santykių: dukrą Lateshą ir sūnų Tracy, kurie pasinaudojo tėvo šlove, kad padarytų karjerą pramogų pasaulyje.

C. Austin pradėjo dirbti modeliu būdama 18-os, o 1997-aisiais jos atvaizdas puikavosi ant žurnalo „Swimwear Illustrated“ viršelio.

2011 m. Ice-T ir C. Austin filmavosi savo realybės šou „Ice Loves Coco“, kuris buvo rodomas tris sezonus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją