Pastaruoju metu buvo galima išgirsti spėlionių, kad 56-erių metų aktorius G. Clooney, palaikęs buvusio JAV prezidento Baracko Obamos rinkimų kampanijas 2008-aisiais ir 2012-aisiais, o Hillary Clinton – 2016-aisiais, vieną dieną pats gali pareikšti sprendimą kandidatuoti į postą Baltuosiuose rūmuose.

Svetainėje „Daily Mail“ primenama, kad 2014 metais aktorius vedė už žmogaus teises kovojančią advokatę Amal Alamuddin, šiais metais tapusią poros dvynukų – Ellos ir Alexanderio – motina.

„Labai abejoju, ar G. Clooney norėtų leistis į tą žiaurų ir siaubingą procesą, – sakė T. Brown per interviu leidiniui „Grazia“. – Nors apie tai ir galvoja, vis dėlto veikiausiai nujaučia, kad daugiau įtakos turės to nedarydamas. Esu įsitikinusi, kad panašių minčių turi ir daugiau aktorių. Vienas iš jų, mano manymu, – T. Hanksas.“

Artima G. Clooney bičiulė aktorė Julianne Moore, pasirodanti jo režisuotame filme „Suburbicon“, taip pat atmetė tikimybę, kad ryškių vaidmenų aktorius galėtų svarstyti apie persikėlimą į Baltuosius rūmus. „Mintis apie lyderių sąsajas su pramogų pasaulio atstovais man tiesiog atgrasi“, – sakė J. Moore.

„Juk norime, kad prezidentas būtų darbo vyriausybėje patirties turintis asmuo. Aš net juokais negaliu kalbėti apie tai, kad filmų žvaigždė galėtų tapti JAV prezidentu“, – aiškino aktorė.

J. Moore užsiminė ir apie Amal tenkantį vaidmenį ir jos įtaką vyrui. „Jo asmenybė akivaizdžiai pasikeitė – dabar jis tapo daug ramesnis... Jis dievina Amal“, – teigė aktorė.

T. Hanksas tarp ateityje tikėtinų kandidatų į prezidentus atsidūrė po kovą nuskambėjusio pokšto apie galimą jo ir pravarde The Rock žinomo Dwayne‘o Johnsono dvikovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)