Savo Helovino šventės įvaizdį atlikėja Ch. Aguilera parodė sekėjams socialiniuose tinkluose. Moteris įkėlė kelias nuotraukas, kuriose matyti jos išraiškinga figūra ir itin preciziškai atkurtas Cher atlikėjos stilius.


„Mano mėgstamiausia metų diena. Šiandien galima atsukti laiką atgal ir pagerbti garsiąją atlikėją Cher.

Cher siunčiamos žinutės per muziką ir stilių paliko gilų pėdsaką visame pasaulyje. Iki šiol negaliu patikėti, kad turėjau galimybę dirbti su tokia legenda!

Niekas niekada negalėtų pakeisti puikios ir galingos Cher. Meilė ir pagarba, kurią jaučiu jai, yra begalinė“, – rašė Ch. Aguilera šalia nuotraukų, kuriose ji matoma įamžinusi Cher.


Delfi primena, kad atlikėja akį traukiančiu įvaizdžiu stebina ne pirmą kartą. Bene prieš metus 41-erių C. Aguilera pakerėjo savo gerbėjus „LA Pride“ renginyje, kai ant scenos duetui su Kim Petras pasirodė pasidabinusi deimantais inkrustuotu sekso žaisliuku.

Ant scenos su Kim Petras Ch. Aguilera, vilkėdama žalią triko ilgomis rankovėmis, atliko dainą XXX, kuriai papildomų prieskonių suteikė prie strėnų pritvirtinta įspūdinga dirbtinė varpa.

Įvaizdį papildė ilgaauliai. Per aistras kaitinantį pasirodymą Kim Petras noriai koketavo su Ch. Aguileros aksesuaru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją