Pusnuogės 28 metų Rosannos nuotraukos spausdinamos Vokietijos „Playboy“ spalio mėnesio numeryje. Dailias kūno linijas pridengia tik masyvūs karoliai ir minimalistinio stiliaus kelnaitės. Iš Airijos kilusi gražuolė žurnalui fotografavosi kiek anksčiau šiais metais Mauricijuje. Fotosesija truko dvi dienas.

Rosanna Davison "Playboy" viršelyje

Vienoje nuotraukoje ji sėdi apžergusi medį, krūtinę kiek pridengia ilgi šviesūs plaukai, ji mūvi kelnaites paaukštintu liemeniu. Kitoje fotografijoje ji demonstruoja savo tobulą figūrą jūros fone.
R. Davison įsitikinusi, kad visos nuotraukos „padarytos skoningai“ ir džiaugiasi „nuostabia“ patirtimi. Leidiniui „Irish Sun“ ji sakė: „Aš visiškai nesijaučiau nepatogiai. Buvau visiškai rami ir malonu, kad nuotraukos padarytos skoningai – aš primygtinai to prašiau. Tai buvo patirtis, kuria aš tikrai mėgavausi. Kai priėmiau šį sprendimą, jaučiau visų palaikymą, pradedant mano vaikinu Wesu, baigiant mano šeima“.

Ir nors R. Davison tėvas, hito „Lady In Red“ atlikėjas Ch. De Burghas visą laiką labai globojo savo dukrą, tačiau itin atvirai jos fotosesijai neprieštaravo.

Pernai metais interviu leidiniui „The Guardian“ jis sakė: „Mano dukra Rosanna laimėjo „Miss World 2003“ ir reiktų pasakyti, kad visi grožio genai paveldėti iš mano žmonos Diane“.

„Dabar ji studijuoja biomediciną ir sporto mitybą. Ji ketina fotografuotis „Playboy“ ir aš tame nematau jokios problemos, - tada kalbėjo dainininkas. - Erotika ir pornografija labai skiriasi, o ji sau pasakė, kad kai bus sena ir raukšlėta, bent jau galės pažvelgti į praeitį šiose nuotraukose“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)