Pirmadienį TMZ šaltinis sakė, kad 76 metų dainininkė ir 37 metų reperis nutraukė santykius „prieš porą savaičių“, tačiau išsiskyrimo priežastis nebuvo atskleista.

Buvusi pora sukėlė gandų apie sužadėtuves 2022 m. gruodį, kai Cher buvo pastebėta mūvinti didžiulį žiedą su deimantu, kurio vertė, kaip pranešama, 227 000 eurų (250 000 JAV dolerių).

Dainos „If I Could Turn Back Time“ žvaigždė tuo metu net sakė, kad norėtų savo mirusiai motinai parodyti žiedą, kurį jai padovanojo tuometinis vaikinas.

Cher ir Alexander Edwards

„Atsibudau prieš kelias minutes ir pirmas dalykas, kurį padariau prieš atmerkdama akis, pagalvojau, kad turiu bėgti pas mamą ir parodyti jai savo žiedą... Ji myli deimantus“, – anksčiau tviteryje rašė Cher.

Delfi primena, kad Cher ir Edwardsas kartu buvo tik kelis mėnesius.

Pirmą kartą gandai apie poros santykius pradėjo sklisti 2022 m. lapkritį, kai jie buvo pastebėti besilaikantys už rankų per pasimatymą Los Andžele.

Tuo metu pora susilaukė daug priekaištų dėl jų beveik 40 metų amžiaus skirtumo, tačiau Cher tvirtai jį gynė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją