2016 metų sausį iškeliavęs anapilin garsus prodiuseris pralaimėjo kovą su onkologine liga. Atlikėja pripažįsta, kad laikas po mylimo vyro mirties buvo itin sunkus jai ir visai šeimai.

„Ir paskutinieji treji jo gyvenimo metai buvo itin sunkūs. Pirmiausiai jam ir, žinoma, šeimai matyti jį. Jis buvo unikalus ir nepaprastas žmogus. Aš laiminga, kad jis man padovanojo tokius puikus tris vaikus. Kasdien matau jį juose

Rene niekada manęs nepaliks. Jis ne tik visada mano širdyje, bet ir mano pasirodymuose. Viskas, ką žinau, to išmokė jis. Matyti jį besikankinantį yra be galo sunku. Man reikia laiko. Viena vertus, aš rodau vaikams, kad reikia laikytis, net jei jie nebeturi tėčio. Mama visada šalia, o tėtis yra jų širdyse“, – sakė ji.

Atviraudama atlikėja prasitarė, kad be galo didžiuojasi savo vaikais, kuriuos širdį draskančiai žiniai paruošė pats tėvas. „Šiandien galiu pasakyti, kad esu labai stipri“, – pridūrė ji.

Pati C. Dion vaikams paaiškino, kad sunkiai sirgęs tėtis iškeliavo į dangų ir tai yra gerai. Atlikėja sakė, kad tai reikia švęsti, nes artimas žmogus nebepatiria skausmo. Tačiau kartu ji pripažįsta, kad visi šie metai po jo mirties sunkūs tiek kūrybine, tiek emocine prasme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)