Erika Canela (20) portugalų žurnalui teigė, kad „Real Madrid“ žvaigždė rašė jai žinutes jau prieš kelias dienas, kol galiausiai atsiuntė automobilį jai paimti.

Žurnalas publikavo neva C. Ronaldo siųstas žinutes merginai ir nuotraukas, kuriose ji lipa į atsiųstą automobilį. Tiesa, pats C. Ronaldo į tai dar nesureagavo, nors šiuo metu vyras susitikinėja su Georgina Rodriguez.

E. Canela pasakojo, kad dėl futbolininko net pakeitė savo lėktuvo skrydžio bilietus, nes vyras teigė, kad nori ją labiau pažinti.

Mergina pasakojo, kad susitikus su C. Ronaldo, jis buvo atšiaurus ir nemandagus, teigė turintis mažai laiko dėl kitų įsipareigojimų.

Tuomet C. Canela ir atšovė futbolininkui, kad nėra „15 minučių ar pusvalandžio mergina“ ir grįžo į savo viešbutį.

„Norėjau su juo praleisti laiko, tačiau jis norėjo pasielgti su manimi kaip su daiktu“, – sakė gražiausio užpakaliuko savininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)