65 metų realybės šou žvaigždė prisipažino, kad prieš kurį laiką jai buvo atlikta procedūra, kurios metu ji visiems laikais atsikratė barzdos.

Kalbėdama apie procedūrą lazeriu, Caitlyn paaiškino: „Nuo tada, kai pradėjau įgyvendinti pokyčius, mano oda tikrai pasikeitė. Dar 9-ąjį dešimtmetį man buvo atlikta barzdos šalinimo procedūra, teko pavargti. Metams bėgant, situacija vis gerėjo ir gerėjo“.

C. Jenner, kuri, prieš tapdama moterimi, tris kartus kūrė šeimą ir susilaukė šešių vaikų, ištvėrė ne vieną sudėtingą operaciją. Jai sukurtos krūtys, pašalintas adomo obuolys, atlikta plastinė nosies operacija, pakelti antakiai, įsodinti skruostų implantai.

Detaliai apie pokyčius C.Jenner birželį papasakojo žurnalui „Vanity Fair“. Per naujausią interviu su Mattu Laueriu C. Jenner papasakojo apie paniką, kuri buvo apėmusi pačiame pokyčių įkarštyje.

„Mane buvo ištikęs labai smarkus panikos priepuolis. Širdis daužėsi kaip pašėlusi. Vos užmerkus akis, galvoje pasigirsdavo „Dieve, ką aš padariau“. Kelio atgal nebebuvo“, – sakė C. Jenner.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)