„Šiais laikais jaunos moterys pamišusios dėl intymiausios vietelės plaukų šalinimo lazeriu. Mano nuomone, sprendimas lazeriu visiems laikams atsikratyti tų plaukų yra tikra beprotybė. Amžiams? Žinau, jog jums atrodo, jog iki gyvenimo galo jums patiks konkretus batelių ar džinsų stilius, tačiau taip tikrai nebus. Intymios vietelės be jokio plaukelio – nauja mada. Žmonės, juk mados ateina ir praeina“, - knygoje rašo aktorė.

Toliau C. Diaz leidžiasi į detales: „Gaktos plaukai atlieka prabangios užuolaidos, slepiančios intymiausią vietelę, vaidmenį, suteikia šiek tiek paslapties, o paslaptys juk labai seksualu. Gaktos plaukai padeda išsaugoti privatumą, ragina mylimąjį prieiti arčiau ir atidžiau pažiūrėti, ką jam galite pasiūlyti. Leiskite būti atvirai: kaip ir visos be išimties kūno dalys, jūsų intymioji vietelė taip pat nėra atspari senėjimo procesams ir gravitacijai. Taigi ar vis dar norite visiems laikams atsikratyti intymių plaukelių?“.

„Tai asmeninis sprendimas, tačiau negaliu susilaikyti nepatarusi: mielosios, neapnuoginkite savo vaginos. Po dvidešimtiems metų vis dar norėsis ją dovanoti ypatingam žmogui, būtų gražu jam suteikti galimybę ją išvynioti kaip pačią puikiausią dovaną – juk ji tokia ir yra“, - sako aktorė.

C. Diaz knyga, kurią ji rašė pusantrų metų, prekyboje pasirodė gruodžio 31 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)