21 metų modelis šį kartą „Mulberry“ reklamai fotografavosi su šuneliais, pelėdomis ir itin madingais aksesuarais. Pavasario reklaminei kampanijai buvo pasirinkti šunys, paukščiai ir ponis. 

„Būti „Mulberry“ mūza labai smagu. Faktas, jog esu šio mados prekės ženklo įkvėpimo šaltinis, naudingas abiem pusėms. Atgal gaunu tiek pat, kiek pasitarnauju jiems“, - reklaminiame vaizdo klipe sako modelis.

Vaizdo klipe C. Delevingne taip pat prisipažino, jog, kurdama kolekciją, įkvėpimo ji ieškojusi ir savo kūne – tiksliai sakant, tatuiruotėse. Neseniai gražuolė pasidovanojo sau du naujus piešinius ant kūno – šį kartą vietoj juodo rašalo buvo pasirinktas baltas. Tatuiruočių meistras, pas kurį ir lankosi modelis, atskleidė, jog dabar merginos pirštą papuošė baltas balandis, o bicepsą - frazė „Kvėpuok giliai“ (angl. Breath Deep).

Pranešama, jog iš viso mergina turi net 14 tatuiruočių – panašu, jog neketina ties šiuo skaičiumi sustoti.

Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)