Pagaliau prieš kelias dienas Dmitrijus Ischakovas nusprendė prisipažinti apie tai, kad jiedu su Polina nebegyvena kartu.

Apie asmeninio gyvenimo permainas 42 m. fotografas pranešė instagrame.

„Mes nebegyvename kartu, tačiau palaikome normalius santykius ir toliau su meile rūpinamės vaikais. Apie tai tiek,“ – pabrėžė jis, nedaugžodžiaudamas apie konfliktą šeimoje.

P. Gagarinos gerbėjai negali patikėti sutuoktinių nesantaika, nes jiedu buvo laikomi viena iš darniausių ir tvirčiausių porų Rusijos šou verslo pasaulyje.

„Netikėjau iki paskutinės minutės! Gal jiems pavyks susitaikyti ar kelio atgal jau nebėra?“; „Liūdniausia šių metų naujiena!; „Mano širdis sudaužyta! Kaip dabar tikėti meile!“ – sielvartauja žvaigždės gerbėjai.

Vieni gerbėjai spėliojo, kad poros santykiai galėjo būti seniai pašliję dėl per didelio Polinos užimtumo. Be to, ji daug sėkmingesnė ir labiau pasiturinti už savo vyrą. Kiti gerbėjai įsitikinę – ilgametė fotografo ir dainininkės sąjunga ėmė irti nelengvu metu – saviizoliacijoje.

„Prasidėjus karantinui mane buvo apėmęs jausmas, kad tai nėra tiesa, kad viskas ne taip rimta, kad tuoj mes vėl grįšime prie įprasto gyvenimo. Na, savaitė, gal dvi... Lyg ir darbų yra, ir filmuojuosi aktyviai, ir koncertai tęsiasi – tegul ir nauju formatu. Tačiau jau gegužė: pasikeitė mano dienotvarkė, pasikeitė įpročiai, atsirado laiko sau, pirmą kartą gyvenime nebuvo sumaišties. Žinote, esu labai dėkinga šiam laikotarpiui, nepaisant to, kad daugumai jis tikrai buvo nelengvas. Linkiu visiems atrasti naujos energijos, jėgų ir galimybių. Nuostabu atrasti save, nuostabu atrasti žmones aplink save“, – atviravo Polina tuo metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)