Nuo tada jis minimas kaip vienas iš Holivudo talentingiausių aktorių, ypač veiksmų filmų sferoje. Jis žinomas ir dėl darbo etikos, yra iškėlęs nemenką sceną, kai filmavimo komanda nesilaikė COVID-19 taisyklių.

Kaip teigia kartu su T. Cruise‘o filme „The Mummy“ vaidinęs Jake‘as Johnsonas, aktoriaus charakteris „labai sudėtingas“. Tinklalaidėje „The Last Laugh“ jis sakė: „Cruise‘as sau kelia tikslą žmonėms padovanoti aukščiausio lygio pramogą ir dėl to netgi pasirengęs rizikuoti savo sveikata. Jeigu su jo požiūriu nesutinki, gero nelauk“.

Apie tai, kad T. Cruise‘as savo darbą vertino labai rimtai dar prieš tapdamas pirmo ryškumo žvaigžde, „The Daily Mail“ sakė jo pirmoji agentė Eileen Berlin. Moters teigimu, karjeros pradžioje jis repetuodamas prieš veidrodį praleisdavo valandų valandas.

Kai E. Berlin tapo jo vadybininke, Tomui Cruise'ui buvo vos aštuoniolika. Tada jis dar neturėjo pinigų būsto nuomai, tad ji kartu su vyru pasiūlė jam apsistoti jų bute Niujorke. Išskirtiniame interviu „The Daily Mail“ E. Berlin atskleidė, kad prieš fotosesijas aktorius po namus vaikštinėdavo tik su apatiniais, demonstruodavo raumenis ir gėrėdavosi savimi prieš veidrodį.

„Labai žavėjosi savo kūnu, siekė tobulybės“, – teigia pirmoji žvaigždės vadybininkė.

Ji tikina, kad T. Cruise‘as nuo jaunų dienų išsiskyrė itin karštu temperamentu, kartą jai į veidą metė nuotraukų albumą. Buvo atvejis, kai siaubingai įsiuto, kuomet jį atpažino padavėja.

„Prašau jos paprašyti, kad neuždavinėtų man klausimų. Aš dar neišėjau iš vaidmens“, – prisimena buvusi agentė.

Be to, dar būdamas prasimušti bandančiu aktoriumi, jau kėlė daugybę reikalavimų. Filmuodamasis debiutinėje juostoje „Risky Business“, reikalavo visų pirmo ryškumo žvaigždės privilegijų, skrydžių pirmąja klase ir prabangių viešbučių bei paties „geriausio persirengimo kambario“.

„Jis norėjo būti pats svarbiausias. Viskas turėjo suktis tik apie jį“, – prisimena E. Berlin.

Įdomu tai, kad panašiai apie aktorių kalbėjo buvęs Scientologijos bažnyčios narys Tomas DeVochtas, lygindamas T. Cruise‘ą su Scientologijos lyderiu Davidu Miscavige‘u. Jie abu „susitelkę tik į save, ir labai intensyviai. Baisu į juos ne taip pažiūrėti, baisu pasakyti kažką blogo, nesinori jiems maišytis skersai kelio“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)