K. Jones drąsiai atsiliepė ne tik apie grupės veiklą, tačiau ir žmones, kurie ją supo tuo metu, rašoma eonline.com.

„Mano tiesa. Aš nebuvau merginų grupėje. Buvau viešnamyje. Tiesa, ir mes dainuodavome ir buvome garsios. Kol visi, kuriems priklausėme, užsidirbo pinigų.

Kiek blogai tai buvo? Žmonės klausia. Blogai pakankamai, kad nusisukčiau nuo savo svajonių, grupės narių ir 13 milijonų verto įrašų studijos pasiūlymo. Žinojome, kad būsime pirmos“, – savo fanams rašė ji.

Ji taip rašė apie psichologinius sunkumus ir 2014 metais iš gyvenimo sava valia pasitraukusią jos grupės draugę Simone Battle. Tiesa, pati atlikėja apie tai kalbėjo gana nenoriai ir klausiama savo gerbėjų socialiniame tinkle nuo atsakymų išsisukdavo.

„Norint būti komandos dalimi reikia būti jos žaidėju. Reiškia miegoti su kuo jie liepia“, – tęsia ji ir priduria, jog šiame versle netrūksta nei narkotikų, nei prostitucijos, o visos aplinkybės aukas daro aukomis.

„Mano randų nepamatysite. Nebent tikras karas yra nuoširdus. Kodėl nekalbame apie tai? Nes visomis mumis naudojosi. Asmeniškai aš buvau įspėta, kad jei...žinot, baigsi negyva arba be jokios karjeros“.

Tiesa, po šiuo viešu žinomos moters pasisakymu savo komentaro nepaliko nei viena grupės „Pussycat Dolls“ narė.

Ši grupė savo karjerą pradėjo dar 2003 metais, o baigė 2010 metais pareiškimu, kad išeina iš šou pasaulio kol dar yra populiari. Vėliau grupės lyderė Nicole Scherzinger pradėjo solinę karjerą, nors didelių aukštumų taip ir nepasiekė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)