Nuo 1998-ųjų buvęs modelis yra dėmesio centre kaip Donaldo Trumpo dešinioji ranka. 2016 m. žmonos ir motinos titulas evoliucionavo į „Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) pirmoji ponia“, kontraversiškai vertinamam verslininkui laimėjus prezidento rinkimus, primena nickiswift.com.

„Man garbė būti pirmąja ponia“, – 2017 m. sausio mėnesį sakė ji. Nors M. Trump, regis, patiko naujosios pareigos, jos toli gražu neapsiėjo be skandalų. Nuo keistų sprendimų renkantis drabužius iki kalbų plagijavimo – ketveri metai buvo išties audringi.

Visgi didžiausias skandalas nutiko 2020 m. spalio mėnesį, kai S. W. Wolkoff pasidalijo slapta padarytais įrašais, kuriuose gražuolė nevynioja žodžių į vatą, kalbėdama apie savo vyrą ir pareigas Baltuosiuose rūmuose. Šokiruojančius įrašus S. W. Wolkoff panaudojo rašydama savo knygą „Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship With the First Lady“.

Viename iš įrašų moteris sako: „Jie tvirtina, kad esu bendrininkė. Tokia pati, kaip ir jis, remiu jį. Per mažai kalbu, per mažai darau, turint omenyje mano pareigas.“ Nors šie įrašai sukėlė nemažą šurmulį, nauji S. W. Wolkoff teiginiai, regis, yra dar labiau pritrenkiantys.

Gruodžio 4 d. buvusi M. Trump bičiulė ir vyriausioji patarėja S. W. Wolkoff socialiniame tinkle X atskleidė pribloškiančių detalių apie buvusį supermodelį. Viskas prasidėjo nuo to, kai lapkričio 28 d.
politikos apžvalgininkas Geraldas Rivera savo X paskyroje nusprendė užsistoti M. Trump. Ji sulaukė kritikos pasirodžiusi pirmosios ponios Rosalynn Carter atminimui pagerbti skirtame renginyje, kuriame dalyvavo dar keturios buvusios pirmosios ponios.

„Mane liūdina kandūs komentarai apie M. Trump. Neabejoju, kad daugelis amerikiečių apsidžiaugė, jog ji nusprendė pagerbti R. Carter atminimą, – parašė G. Rivera. – Kai D. Trumpas buvo prezidentas, M. Trump buvo ignoruojama ir nevertinama. Tie žmonės, kurių neapykanta D. Trumpui yra beribė, ir toliau jos negerbia.“

Netrukus į šią žinutę atsakė S. W. Wolkoff. Anot jos, M. Trump nėra nekalta. „Liūdina tai, kaip G. Rivera ir kiti bando pateisinti M. Trump – moterį, kuri sąmoningai meluoja ir slepia savo šeimos nešvarius darbelius, – teigė S. W. Wolkoff. – Jai nepavyks reabilituotis. M. Trump tylėjo, kai aš buvau melagingai apšmeižta ir paduota į teismą, man buvo iškelta baudžiamoji byla (paskui M. Trump pripažino, kad savo pareigas ėjau sąžiningai ir garbingai).“

Savo žinutės pabaigoje buvusi vyriausioji patarėja pareiškė, kad M. Trump Amerikos žmonėms nepasakė visos tiesos. „Dalyvavimas R. Carter atminimo ceremonijoje jai tebuvo viešųjų ryšių akcija, dar viena proga būti nufotografuotai ir sulaukti dėmesio,“ – parašė ji.

S. W. Wolkoff nebijo kritikuoti M. Trump

Dramatiškai pasibaigus jųdviejų draugystei, buvusi vyriausioji patarėja nesidrovėdama griauna mitus apie M. Trump. 2023 m. kovo mėnesį S. W. Wolkoff sureagavo į straipsnį, kad buvusi pirmoji ponia paliko D. Trumpą dėl 2018 m. kilusio skandalo su Stormy Daniels. „Nesąmonė! Iš kur žinau? Nes pati ten buvau! M. Trump miegojo savo miegamajame Baltuosiuose rūmuose, – socialiniame tinkle X nurodė S. W. Wolkoff, turėdama omenyje „The Daily Mail“ straipsnį. – M. Trump ir jos mamą palydėjau į Holokausto muziejų. Apie tai rašiau savo knygoje.“

Paskui S. W. Wolkoff pateikė daugiau informacijos apie Trumpų santuoką ir ją pavadino savotišku sandoriu. „M. Trump jį palaiko ir toliau palaikys, nes yra tokia pati, kaip ir jos vyras, – 2023 m. lapkričio mėnesį „The Washington Post“ sakė S. W. Wolkoff. – Tai santuoka iš išskaičiavimo. Ji puikiai žinojo, už ko išteka, ir įspėjo D. Trumpą, kad į dienos šviesą išlįs visos paslaptys, jeigu jis nuspręs dalyvauti prezidento rinkimuose.“ Buvusi M. Trump draugė pridūrė, kad žmonės nustebtų sužinoję, kokia panaši yra jųdviejų nuomonė tam tikrais klausimais: „Ji susitaikė su tuo, koks yra jos vyras, ir toliau taikstosi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją