„Pažįstu Matthew, žinau, kad jis negalėjo tiesiog nuskęsti. Manau, kad savaitę iki tragedijos jis galėjo vartoti vaistus“, – teigia ji.

M. Perry‘is savo namuose Los Andžele rastas be sąmonės sūkurinėje vonioje spalio 28 dieną. Aktoriui buvo 54 metai. Jį rado jo asistentas. Deja, atvykę medikai jam padėti nebegalėjo. Aktoriaus namuose pareigūnai jokių vaistų, neskaitant receptinių, ar narkotikų nerado. Šiuo metu laukiama galutinių mirties išvadų, taip pat ir toksikologinės ekspertizės rezultatų.

2021 metais M. Perry‘is tikino esąs švarus ir per savo gyvenimą kovai su priklausomybėmis išleidęs 9 mln. dolerių.

K. Edwards teigia, kad jai „nesusiveda galai“.

Apie aktoriaus priklausomybę nuo vaistų ji sako: „Jį kankino paranoja ir galėjo išgerti visus vaistus, kiek turėjo, todėl įrodymų ir neranda“.

Jos teigimu, paskutinis aktoriaus įrašas instagrame, kurį jis pats pavadino „Mattmanas“, taip pat įrodo, kad M. Perry‘is vartojo neleistinas psichiką veikiančias medžiagas: „Neapsvaigęs jis nebūtų daręs nieko panašaus į tą Mattmano dalyką. Mattmanas pasirodo, kai jis neblaivus, tada jis jaučiasi nenugalimas. Yra tekę būti šalia jo apsvaigusio. Esu bandžiusi jį raminti su tais dalykais, bet jis sakydavo „Ne, aš Mattmanas“.

„Kai ką nors vartodavo, vanduo būdavo jo aistra“, – pridūrė K. Edwards ir prisiminė atvejį, kai kartą rado jį nuogą ir apsvaigusį kaimynų baseine. Be to, kone visais atvejais aktorius vartodavo „būdamas vienas“.


Pats M. Perry daug ir atvirai kalbėjoapie savo kovą su priklausomybe nuo vaistų ir alkoholio. Pristatydamas savo memuarus „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing“ jis dėkojo savo kolegei iš serialo „Draugai“ Jennifer Aniston, nes sunkiausiais momentais ji buvusi šalia.

Prieš kelias dienas M. Perry‘io draugė 25 metų Athenna Crosby, kuri buvo viena iš paskutinių žmonių, mačiusių jį gyvą, patikino, kad prieš mirtį aktorius buvo „100 proc.“ blaivus.

„Kai paskutinį kartą kalbėjomės, jis buvo labai pozityvus, blaivus, elgėsi normaliai, rišliai kalbėjo, nebuvo nė minties, kad vartoja alkoholį ar vaisus. Manau, tad teiginiai, jog atkrito, tėra spėlionės. Noriu jį apginti ir pasakyti, kad taip tikrai nebuvo“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją