Per interviu britų dienraščiui „The Sun“, B. Crittendon teigia, jog judviejų santykiuose hiohopo atlikėjas buvo ne savimi pasitikintis ir įžūlus, o silpnas ir reikalaujantis dėmesio.

Aktorė, kuri K. Westą sutiko 2004 metais ir su juo praleido pustrečių metų, sakė: „Jis nėra mačo – jam reikėjo, kad būčiau šalia, jam reikėjo mano padrąsinimo“.

„Jis gana pažeidžiamas. Jautėsi nesaugus, nes negalėjo su manim būti kiekvieną dieną. Susidariau įspūdį, kad nerimauja, ar yra man pakankamai geras. Jam reikia, kad kiti žmonės kartotų, koks jis geras, koks reikalingas ir geidžiamas“, - sakė B.Crittendon.

31 metų B.Crittendon su K. Westu susipažino Usherio koncerto užkulisiuose. K. Westas koncerte apšildė publiką prieš pasirodant Usheriui.

Porai bendraujant, K. Westas pradėjo sparčiai kilti karjeros laiptais, pelnė „Grammy“ apdovanojimą.

Jauna moteris prisimena, jog, prieš K. Westui išeinant ant scenos, jam buvo būtinas mylimosios padrąsinimas ir palaiminimas.

„Jis negalėdavo pradėti pasirodymo, jeigu manęs bebūdavo šalia. Kartą koncertas buvo atidėtas, nes jis niekur negalėjo manęs rasti. Atsisakė lipti ant scenos tol, kol nepasakiau, jog viskas bus gerai“, - atvirauja buvusi K. Westo mylimoji.

B.Crittendon sako, jog jie galiausiai išsiskyrė, nes ji niekaip nesusitaikė su tuo, kad jos mylimasis domina vis daugiau gražuolių.
Aktorė teigia, jog buvęs jos mylimasis buvo tiesiog pakviašęs dėl išraiškingų kūno formų gražuolių, todėl jos visai nestebina, kad šiuo metu jis susitikinėja su Kim Kardashian ir kartu su ja laukia mažylio.
„Kas dar tiktų Kanye, jeigu nebūtų Kim Kardashian? Halle Berry, J-Lo ir Beyonce, bet jos visos jau užimtos. Ji puikiai atitinka jo grožio etaloną“, - sakė B.Crittendon.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)