Palmės, paplūdimio smėlis ir saulė – taip turėtų atrodyti 43 metų dainininko B. Browno ir jo mylimosios ir vadybininkės A. Etheridge vestuvės Havajų salynui priklausančioje Oahu saloje visai netoli sostinės Honolulu. Vestuvių ceremonija turėtų įvykti birželio 15 dieną.

Pora kartu jau trejus metus. Abu augina dvejų metukų sūnų Cassiusą. Į vestuvių ceremoniją atvyks nemažai jų draugų ir šeimos narių.

Nors vestuvės visada susijusios su džiaugsmu, tačiau B. Browno ir A. Etheridge santuoką temdo tragiška dainininkės W. Houston mirtis. 48 metų atlikėja šių metų vasario 11 dieną buvo rasta nuskendusi viešbučio numerio vonioje. Dainininkė buvo ištekėjusi už B. Browno, jiems gimė dukra Bobbi Kristina, kuriai dabar devyniolika metų. 2007 metais nutrūkusioje santuokoje netrūko alkoholio ir narkotikų.

W. Houston šeima ir dauguma fanų dėl jos priklausomybės kaltina būtent buvusį sutuoktinį. Neseniai duodamas interviu amerikiečių kanalui NBC, B. Brownas tvirtino neskatinęs buvusios žmonos vartoti narkotikų.

Ką apie tėvo vestuves mano dėl motinos mirties vis dar gedinti Bobbi Kristina, nepranešama. Mergina buvo pastebėta balandžio pabaigoje pietaujanti kartu su tėvu Taimso aikštėje Niujorke esančiame restorane „Blue Fin“. Kartu buvo ir ilgametė B. Browno draugė A. Etheridge. Tai matęs liudininkas pasakoja, kad jau po pusvalandžio Bobbi Kristina kažką veikė su savo mobiliuoju telefonu ir atrodė, kad visiškai nenori ten būti.

Dar iki motinos mirties merginos santykiai su B. Brownu buvo įtempti. Ji netgi norėjo atsisakyti tėvo pavardės ir paimti motinos pavardę Houston.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją