„Žemina jau vien mintis apie dalyvavimą atrankoje, norint tapti kažkieno širdies drauge. Draudžiu kam nors skleisti gandus, kad man stinga principingumo, todėl nesugebu pati pasirinkti, su kuo susitikinėti. Tik toks žmogus kaip Brendanas Tighe galėtų išgalvoti tokią beprotybę“, – pakomentavo S. Johansson leidiniui „The Hollywood Reporter“.

Kanalu NBC transliuojamoje laidoje „Megyn Kelly Today“ apsilankęs B. Tighe pasakė, kad tuo metu, kai pats buvo vienu iš Scientologų bažnyčios, kurioje lankėsi ir T. Cruise‘as, apsaugininkų, jo akiratin pateko ataskaitos su moterų, iš kurių buvo renkama aktoriui tinkama antroji pusė, pavardėmis.

Viena iš tokių moterų, esą, buvo S. Johansson.

B. Tighe taip pat paaiškino, kad ataskaitas jis matė tik tada, kai šios per klaidą buvo nusiųstos į jo spausdintuvą, ir paaiškino, jog vien S. Johansson pavardę įsiminė todėl, kad tik ją ir atpažino.

Ne tik S. Johansson, bet ir Scientologų bažnyčia paneigė B. Tighe pareiškimus, susijusius su T. Cruise‘u.

Scientologų organizacijos „Church of Scientology International“ narė Karin Pouw minėtos laidos vedėjai M. Kelly pasakė, kad 2002–2009 metais B. Tighe tikrai buvo organizacijos „Church of Scientology Flag Service Organization“ apsaugininkas ir naktinis sargas. Prieiga prie informacijos, kuria jis taip mėgsta pasigirti, buvo labai ribota. B. Tighe tegalėjo peržiūrėti stebėjimo kamerų įrašus. Vėliau jis buvo pašalintas iš tarnybos dėl netinkamo pareigų vykdymo.

B. Tighe kalbos apie S. Johansson ir T. Cruise‘ą nėra vieninteliai tokio pobūdžio pareiškimai. Gandų apie pasimatymus su aktoriumi buvo paskleista ir anksčiau. Apie Scientologų bažnyčios narių tinkamumo tikrinimą buvo užsiminta ir viename 2012 metais leidinyje „Vanity Fair“ išspausdintame straipsnyje. Jame taip pat nurodoma, kad šitaip buvo pasirinkta aktorė Nazanin Boniadi, tapusi T. Cruise‘o palydove nuo 2004 metų lapkričio iki 2005 metų sausio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)