„Praeitą savaitę Scottas atsidūrė reabilitacijos klinikoje. Pats pajuto, kad nebekontroliuoja situacijos ir kreipėsi pagalbos. Nori būti geriausias tėtis. Sofia Richie ir Kourtney Kardashian labai palaikė jo norą ieškotis pagalbos“, – tvirtina šaltinis.

Kaip skelbia „The Daily Mail“, Sc. Disickas gydymui pasirinko įstaigą Kolorade.

Pirmadienį garsaus vyro advokatas Marty Singeris paneigė gandus, kad „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė nusprendė gydytis dėl priklausomybės nuo alkoholio ir narkotikų.

„Bandydamas pagaliau įveikti skausmą, kurį tiek metų stengėsi numaldyti po motinos ir tėvo mirties, Scottas nusprendė kreiptis į specialistus ir dirbti su praeities traumų pasekmėmis. Jis tikrai nesigydo nei priklausomybės alkoholiui, nei narkotikams“, – People.com teigia žinomo vyro advokatas.

Jis taip pat patvirtino, kad S. Disickas jau skubiai vyksta namo – tokį sprendimą teko priimti po to, kai buvo nutekinta įstaigoje daryta jo nuotrauka.

„Įstaigai pažeidus duomenų apsaugos įstatymus ir jo teisę į privatumą, jis skubiai išsiregistravo ir išvyko namo. Dėl privatumo pažeidimų imsimės reikiamų teisinių veiksmų“, – pridūrė advokatas.

Prasidėjus naujojo koronaviruso pandemijai, Sc. Disickas ir buvusi jo mylimoji K. Kardashian, auginantys trys vaikus (5 metų Reigną Astoną, dešimties Masoną Dashą ir septynerių dukrą Penelope Scotland), iš visų jėgų stengiasi kartu rūpintis atžalomis. Vienas šaltinis jau anksčiau sakė, kad buvę mylimieji vaikams sudarė saugias sąlygas.

„Vaikai leidžia laiką ir su Scottu“, – teigia šaltinis ir pažymi, kad garsus vyras daugiausia laiko leidžia su savo mergina Sofia Richie.

„Šiuo metu jie nesusitikinėja su kitais žmonėmis. Sofia praktiškai nebūna su savo šeima, įskaitant ir tėvą Lionelį Richie. Vaikai ir toliau kaip įprasta lanko Scottą. O gyvena kaip ir gyvenę kartu su Kourtney. Leidžia laiką namuose ir vengia kontaktų“, – pasakoja šaltinis.


Praeitą savaitę, dar prieš priimant sprendimą kreiptis į reabilitacijos kliniką, S. Disickas buvo pastebėtas balandžio 23 dieną kartu su S. Richie vaikštinėjantis Malibu pakrante.

Profesionalų pagalbos S. Disickas prašė ir 2015 metais po skyrybų su K. Kardashian, su kuria kartu praleido devynerius metus. Tuomet jis gydėsi prabangiame „Cliffside Malibu“ centre.

„Jis kreipiasi pagalbos, nes jaučia, kad viskas slysta iš rankų“, – tuomet teigė šaltinis.

Dar prieš dvejus metus – 2013 metais – garsus vyras neteko abiejų tėvų, tai turėjo labai didelės įtakos jo psichinei sveikatai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)