37 metų atlikėjas sekso vaizdajuostę kartu su savo tuometine mylimąja įrašė 2003 metais, tačiau dabar tvirtina, kad šis laikotarpis seniai praeityje ir visą dėmesį bei pastangas skiria ateičiai su žmona Princess Love ir dukrele Melody, pasaulį išvydusia gegužės 22 dieną.

Paklaustas, ar gailisi dėl kadaise nufilmuotos sekso juostos, dainos „Right On Time" kūrėjas „BANG Showbiz" pareiškė: „Atgal niekada nesižvalgau – žvelgiu tik į priekį".

„Turiu nuostabią dukrą, nuostabią žmoną, žvelgiu tik į jas ir tik į ateitį. Ta juosta buvo per daug. Tai buvo senasis Ray J. Ir net tas senasis Ray J dabar elgtųsi kitaip", – teigia atlikėjas. Ray J teigia subrendęs, o jo gyvenimą aukštyn kojomis apvertusi patirtis – tapsmas tėvu.

„Esu pasakęs siaubingų dalykų, dabar reaguočiau visai kitaip. Esu žymiai brandesnis, labiau gerbiu save ir darbo darbą, moteris. Mano žmona gimdė 28 valandas. Jai buvo atliktas cezario pjūvis, tik tada mažylė išvydo šį pasaulį. Visą laiką buvau šalia. Buvau sukrėstas gimimo stebuklo", – pasakoja Ray J.

Ray J prisipažįsta, kad patirtis būnant šalia gimdančios žmonos visiems laikams pakeitė jo požiūrį į moteris – nuo tada jis persmelktas didžiulės pagarbos.

Jungtinių Valstijų žvaigždė, kurio sekso juosta į viešumą iškilo 2007 metais, teigia: „Labai gerbiu visas motinas. Nesvarbu, kas nutiko, nesvarbu, kas benutiktų, mano požiūris nepasikeis. Vienintelis dalykas, ko noriu – skleisti meilę", – sako Ray J.

Ray J ir Kim Kardashian
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)