Trečiadienio naktį K. Federline’as paskelbė keletą slapta darytų vaizdo įrašų ir pareiškė: „Negaliu sėdėti ir žiūrėti, kaip mano sūnūs kaltinami tokiais dalykais po visko, ką jiems teko patirti. Kad ir labai skaudu, bet kaip šeima nusprendėme paviešinti šiuos vaizdo įrašus, kurios berniukai padarė būdami 11-os ir 12-os metų amžiaus. Užteks meluoti. Tikiuosi, kad vaikai užaugs geresni nei jų mama.“

Pirmajame vaizdo įraše B. Spears ginčijasi su miegoti besiruošiančiais sūnumis, informuoja tmz.com.

„Čia mano namai, – šaukia popmuzikos dievaitė. – Jeigu noriu ateiti ir ištepti veidą losjonu, kad oda nebūtų šiurkšti, taip ir padarysiu. Nesvarbu, jog kartojate, kad viskas gerai. Pradėkite mane gerbti, supratot? O kai paskambins Robin... Net ir Robin tėra sumautas vaikas.“

Neaišku, kurią Robin ji turi omenyje. Vienas iš variantų – Robin Greenhill, „Tri Star“ vykdomoji direktorė, kuri aktyviai dalyvavo dainininkės gyvenime.

Vaizdo įrašas baigiasi įniršusius B. Spears žodžiais: „Turite pradėti su manimi elgtis kaip su šio to verta moterimi. Aš – moteris, ar aišku? Todėl su manimi elkitės gražiai. Supratot?“

Kitame videoklipe, nufilmuotame važiuojant automobiliu, regis, užfiksuotas kivirčas, kilęs todėl, kad Seanas Prestonas nenori avėti batų ar viešumoje demonstruoja savo pėdas.

Berniukai ginčijasi su savo mama dėl iš Seano atimto telefono. Paskui pokalbis pakrypsta link čiuožimo ledo arenoje.

K. Federline’o paskelbti vaizdo įrašai yra atsakas į B. Spears žinutę instagrame, kurioje ji savo 15-os ir 16-os metų amžiaus sūnų elgesį pavadino „bjauriu“, nes neva jie nenori leisti laiko su ja.

Taip pat atlikėja paminėjo stebėtoją, dalyvaujantį vizitų metu, tačiau neaišku, kas jis toks ir kodėl lydi berniukus.

Šiuo metu vaizdo įrašai nebėra pasiekiami, tačiau jie spėjo išplisti internete kitais šaltiniais.

Nors paviešintuose vaizdo įrašuose jaučiamos emocijos, B. Spears gerbėjai ją puolė ginti, kadangi, anot jų, auklėjimas yra viena iš mamos pareigų, o šiose medžiagose nepateikiama nieko skandalingo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją