Samas kreipėsi į socialinę žiniasklaidą, sakydamas, kad „jo pareiškimas dėl vaikų atsiribojimo neturi jokio pagrindo, o viešai skelbti tokį pareiškimą yra neatsakinga“.

„Berniukai yra labai protingi ir netrukus sulauks 18 metų, kad galėtų patys priimti sprendimus, ir galiausiai suprasti, jog „sunki“ dalis buvo ta, kad pavyzdžiu jiems buvo tėvas, kuris daugiau kaip 15 metų daug nedirbo“, – teigė jis.

Britney antrino: „Man liūdna girdėti, kad mano buvęs vyras nusprendė aptarti mano ir mano vaikų santykius... Kaip visi žinome, auginti paauglius berniukus niekam niekada nebūna lengva... Man kelia nerimą tai, kad priežastis grindžiama mano „Instagram“.

K. Federline'as davė interviu laikraščiui „Daily Mail“, o vaizdo įrašas šią savaitę pasirodys per ITV. Jis leido suprasti, kad šešiolikmetis Seanas Prestonas ir penkiolikmetis Jaydenas Jamesas jau kelis mėnesius nematė savo mamos, nusprendė nedalyvauti jos vestuvėse, o jų sprendimas buvo sąmoningas.

Tam esą yra kelios priežastys. Viena iš jų – Britney socialiniuose tinkluose skelbia daug nuogų nuotraukų, nors Samas suskubo atsakyti, kad ji „niekada neskelbė nuogos asmenukės, išskyrus savo užpakaliuką“.

Po skyrybų vaikų globa atiteko K. Federline'ui, nes dainininkė buvo pripažinta neveiksnia. Kai kurių internautų nuomone, šis teismo sprendimas buvo teisingas net ir žvelgiant iš šių dienų perspektyvos. Esą Britney elgesys, išsilaisvinus iš tėvo priespaudos ir nuolatinės priežiūros, ir dabar kelia nerimą.

Tačiau jos vyras Samas neslėpė susierzinimo, turėdamas omenyje tai, kad Kevinas gauna alimentus, kol vaikams sukaks 18 metų, ir sakė: „Kevino „katino dienos“ netrukus baigsis, kas tikriausiai paaiškina šių skaudžių pareiškimų priežastį.

Aš jo asmeniškai nepažįstu ir nieko prieš jį neturiu, išskyrus tai, kad jis nusprendė apšmeižti mano žmoną. Jo charakterį atskleidžia pritarimas žiauriai 13 metų trukusiai globai, o jo lojalumas Jaimie [dainininkės tėvas] rodo, kad jis tam pritarė ir tuo metu, kai ji buvo sukurta.“

S. Asghari tęsė: „Dalykai, kurie dabar laikomi normaliomis problemomis, lengvai sprendžiami terapijos ar kitais būdais, buvo sureikšminti, kad pateisintų 13 metų bausmę. Nekomentuosiu šio klausimo, tik pasakysiu, kad kol kas mano žmonos vardą laikykite atokiau nuo savo burnos“.