Trisdešimtmetis Blake Fielderis Civilas buvo rastas leisgyvis savo lovoje ir skubiai nugabentas Djusberio ligoninę Vakarų Jorkšyre (Anglija). Nustojus funkcionuoti daugeliui organų, vyras buvo prijungtas prie gyvybines funkcijas palaikančios aparatūros.

34 metų Sarah Aspin, 15 mėnesių B. Fielderio Civilo sūnaus Jacko motina, tvirtina turinti pasiruošti tam, jog „jis gali niekada neatsigauti“.
Leidiniui „The Sun“ moteris pasakojo: „Medikai sako negalintys nieko prognozuoti. Jie tvirtina sukėlę jam komos būseną. Taip reikėjo padaryti dėl infekcijos, kad jam būtų lengviau“.

S. Asspin teigimu, jiedu dar praėjusią savaitę kalbėjosi apie vestuves, tačiau vėliau po išgertuvių sesijos su draugu jis sukniubo namuose. Ji iškvietė greitosios pagalbos medikus, šie pareiškė, kad vyras prarijo savo liežuvį, paspringo skrandžio turiniu ir kairysis jo plautis nebefunkcionavo.

B. Fielderio Civilo sūnaus motina pasakoja toliau: „Jie po 45 minučių įleido mane ir leido palaikyti jo ranką. Vėliau sužinojau, kad jie manė, jog jis mirs“.

B. Fielderio Civilo draugė Yeya Jáuregui vakar, rugpjūčio 8 dieną, sakė, kad jis vis dar komoje ir paprašė gerbėjų „nepaliauti melstis“.

Ilgus metus su priklausomybe nuo heroino kovojęs B. Fielderis Civilas 2008 metais sėdo už grotų dėl smurtavimo, o pernai metais – už vagystę ir netikro ginklo laikymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)