Modelis ir pradedančioji dainininkė A. Rose ir reperis nutraukti vienerius metus trukusią santuoką nusprendė rugsėjį. Gražuolė sutuoktinį apkaltino neištikimybe. Šiuo metu pora kovoja dėl sūnaus – dvejų metų Sebastiano – globos.

Panašu, kad pastarasis reperio išpuolis socialiniame tinkle „Twitter“ jam tikrai nepasitarnaus.

Nors tiksliai buvusios žmonos vardo žinutėje jis ir neminėjo, apie ką kalba – nekyla abejonių: „Moteris, kuri savo vaiką bando nuteikti prieš tikrą tėvą, yra kvailas sutvėrimas“.

Vėliau pridūrė: „Mačiau savo sūnų. Viskas gerai. Tai vienintelis dalykas, kuris man galėtų išmušti žemę iš po kojų. Labai sunku, kai žmonės bando tuo pasinaudoti, tačiau šaunu tai, kad atsiranda vidinių jėgų, supranti galintis valdytis. Kai jis žaidžia ir šypsosi, viskas yra gerai. Matydamas tą mielą veidelį tiesiog negaliu jaustis blogai“.

Paklaustas, ar nenorėtų susigrąžinti buvusios žmonos, reperis atsakė: „Ačiū, bet ne“.

Wiz Khalifa ir Amber Rose
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)