Jis papasakojo, kad medalionai, apie kuriuos buvo tiek daug kalbėta, krauju pripildyti buvo tiesiog namuose. Pati J. Jolie kartą namo grįžo su dviem mažais medalionais ir skustuvu.

„Kartą namo ji grįžo su...na, žinote, tokiais dviem skaidriais medalionais, į kuriuos galima įsidėti močiutės nuotrauką ar kažką panašaus ir užsikabinti ant kaklo. Štai tokie jie ir buvo. Ji nupirko du tokius“, - pasakojo B. B. Thorntonas.

„Mes daug laiko praleisdavome atskirai. Ji filmavosi „Tom Raider“, aš – „Monster’s Ball“. Buvome skirtingose vietose, nesimatydavome po dvi savaites“, - sakė jis.

„Ji pagalvojo, kad būtų įdomu ir romantiška, jei skustuvu įsipjautume pirštą, šiek tiek kraujo patalpintume į šiuos medalionus ir pasikabintume ant kaklo – lygiai taip pat, kaip tai daro kiti, ant kaklo kabindamiesi sūnaus ar dukters plaukų sruogą“, - pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)