„Su giliu liūdesiu pranešame, kad rugpjūčio 5 d. mirė Bryanas Randallas. Jo gyvybė užgeso po trejų kovos su ALS metų, – portalui „Peolpe“ pranešė velionio šeima. – Bryanas iš pat pradžių nusprendė neviešinti žinios apie sunkią ligą, o mes, tie, kurie juo rūpinomės, pasistengėme gerbti Bryano sprendimą.“

„Esame be galo dėkingi nenuilstantiems gydytojams, kartu su mumis stebėjusiems jo ligos eigą, ir nuostabiems slaugos darbuotojams, tapusiems kone mūsų namų gyventojais ir dažnai net savo šeimų sąskaita pasistengusiems mums padėti“, – pridūrė B. Randallo artimieji.

„Norėtume, kad gedulą šeimai būtų leista išgyventi privačiai, ir prašome susitaikyti su mintimi, kad viešo atsisveikinimo su Bryanu nebus“, – rašoma pranešimo pabaigoje.

Amerikiečių aktorė S. Bullock (dabar jai – 59-eri) su B. Randallu, modeliu, o vėliau – fotografu, susipažino, kai 2015 m. sausį jis buvo pasamdytas fotografuoti jos sūnaus Louiso gimtadienį. Vėliau tais pačiais metais pora savo santykių nutarė nebeslėpti nuo visuomenės: kartu dalyvavo Jennifer Aniston ir Justino Theroux vestuvėse.

2021 m. gruodį, dalyvaudama laidoje „Red Table Talk“, S. Bullock, trylikamečio Louiso ir dešimtmetės Lailos motina, prisipažino, ką mano apie vedybas.

„Sutikau savo gyvenimo meilę. Auginame du nuostabius vaikus. Ne, tris vaikus – juk dar yra vyriausioji [B. Randallo] duktė. Tai pati didžiausia laimė žemėje“, – kalbėjo tada S. Bullock.

„Nenoriu pasakyti, kad turite daryti taip, kaip darau aš, bet man nereikia jokio dokumento, kad sugebėčiau būti atsidavusi partnerė ir atsidavusi motina, – pridūrė ji. – Man nereikia, kad kas prisaikdintų būti su mylimu žmogumi skurde ir varge. Nereikia, kad kas įpareigotų atlaikyti su juo vėtras ir audras.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)