Šia žinia ji pasidalijo praėjusią savaitę su savo 400 tūkst. instagramo sekėjų.

„Pasakyk man, kad esi autistė neatskleisdama, kad esi autistė“, – taip ji pavadino vaizdo įrašą, kuriame ji dar būdama paauglė užfiksuota liečianti ir kitaip stimuliuojanti tėčio galvą, lankstanti jo ausis, kol šis laikydamas dukrą ant rankų kalba su žurnalistais.

Tallulah vyresnioji sesuo Scout į vaizdo įrašą sureagavo pabrėždama, koks šį sindromą turinčių žmonių bruožas čia ypač pastebimas.
„Tiems, kurie nežino – stimuliavimas, apibrėžiamas kaip pasikartojantis tam tikro fizinio judesio atlikimas, yra dažnas autizmo sindromą turinčių žmonių elgesys“, – paaiškino Scout.


Tai pirmas kartas, kuomet Tallulah prabilo apie autizmą. Kadangi ji pati tik praėjusių metų vasarą sužinojo turinti šį sutrikimą. Esą ši žinia apvertė jos gyvenimą aukštyn kojomis.

Prieš sužinodama šią diagnozę, Tallulah gydėsi valgymo sutrikimus. Apie kovą su anoreksija B. Williso dukra prabilo 2023 m. gegužės mėnesį.

Šeima nevengia su gerbėjais dalintis savo sveikatos istorija. Kino žvaigždei B. Willisui 2022 m. diagnozuota frontotemporalinė demencija. Aktoriaus žmona Emma Heming Willis, su kuria jis augina dvi dukteris, Mabel ir Evelyn, žiniasklaidai prasitarė, kad nėra aišku, ką jis pats žino apie savo būklę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją