Nors dauguma kitų britų karališkųjų asmenų kaip įmanydami saugo savo asmeninį gyvenimą, Z. Phillips tapo aukščiausio rango karališkosios šeimos nare, pardavusia vaiko nuotraukas blizgiems žurnalams.

Buvusi jojimo pasaulio čempionė, jos vyras, buvęs Anglijos regbio sąjungos kapitonas Mike'as Tindallas ir jų dukrytė Mia pasirodo nuotraukose minėto savaitinio žurnalo kovo 3-iosios numeryje.

„Pirmosios nuotraukos: Zara ir Mike'as Tindallai pristato nuostabų kūdikį Mią“, - skelbiama žurnalo viršelyje šalia visos trijulės nuotraukos.

Laikraštis „Daily Mail“ rašė, kad Z. Phillips ir M. Tindallas nuotraukas pardavė už 150 tūkst. svarų (daugiau nei 622 tūkst. eurų).

Poros atstovė sakė: „Visa, kas susiję su finansais, yra gryni spėliojimai. Niekada nekomentuosime nieko, kas susiję su kokiais nors finansais. Tas nuotraukas padarė jų draugas ir tai buvo proga, kuri atsirado neseniai, ir jie tiesiog nusprendė tai padaryti“.

Paklausta, ar karalienė Elizabeth II žino apie šį kontraktą, atstovė atsakė: „Nekomentuosime nieko, kas susiję su Bakingamo rūmais“.

Rūmai taip pat atsisakė komentuoti

Sausio 17 dieną gimusi Mia yra 16-as žmogus eilėje į karalystės sostą, iškart po savo motinos.

32 metų Z. Phillips, olimpinio medalio laimėtoja, yra princesės Anne – vienintelės karalienės dukters – duktė.
Princesė Zara Phillips

Anne vaikai neturi karališkųjų titulų ir neatlieka jokių pareigų karalienės vardu, tad negauna ir jokių pajamų iš valstybės iždo.

Anne sūnus Peteris Phillipsas 2008 metais savo vestuvių nuotraukas tam pačiam „Hello!“, kaip pranešama, pardavė už 500 tūkst. svarų. Tose vestuvėse dalyvavo karalienė ir kiti svarbūs karališkosios šeimos nariai. Nežinoma, ar monarchė buvo patenkinta tokiu sprendimu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)