Kaip praneša portalas housebeutiful.com, spalio pradžioje puošti eglutę – gerokai per anksti. Paviešintame vaizdo įraše B. Spears šoka dėvėdama violetinio atspalvio apatinių komplektą, tačiau visas dėmesys krypsta į kalėdinę puošmeną. Tiesa, anksti ruoštis šventėms garsi atlikėja ima kone kasmet – štai 2017-iais namuose papuoštos Kalėdų eglės nuotrauką įkėlė lapkritį.


Šių metų rugpjūtį oficialiai buvo pranešta apie B. Spears ir Samo Asghari skyrybas. Pora skiriasi po kiek daugiau nei metus trukusios santuokos.

Ashari skyrybų prašymą pateikė praėjus kelioms valandoms po to, kai pasklido žinia apie jų išsiskyrimą, motyvuodamas nesutaikomais charakterių skirtumais.

Anksčiau „People“ artimas poros šaltinis patvirtino, kad pora išsiskyrė, nes „ilgą laiką santykiai buvo labai toksiški“.

„Jų santuoka buvo ant iširimo ribos kelis mėnesius“, – tvirtina B. Spears artimas asmuo.

„Nuolatinės dramos. Liūdna. Skyrybos Britney būtų nepakeliamos."

Spears ir Asghari pirmą kartą susitiko 2016 m. jos muzikinio vaizdo klipo „Slumber Party“ filmavimo aikštelėje. Dainininkė anksčiau atskleidė, kad būtent ji žengė pirmąjį žingsnį, o po penkių mėnesių atsiuntė jam žinutę. „Man atrodė, kad jis tikrai mielas, todėl aš jam paskambinau“, – 2017 m. pasidalijo ji.

„Jis tiesiog labai linksmas, juokingas žmogus“. Asghari pasipiršo 2021 m. rugsėjį ir palaikė ją per visą jos teisminį mūšį su tėvu. Praėjusiais metais jis GQ sakė, kad popžvaigždės „nuolankumas“ jam padarė didžiausią įspūdį. T

ai bus trečiosios Spears skyrybos. Ji ir Jasonas Alexanderis, jos vaikystės draugas, sumainė žiedus 2004 m. ir buvo susituokę tik 55 valandas. Vėliau Spears žengė link altoriaus po 10 mėnesių, kai ji ir Kevinas Federline'as netikėtai surengė vestuves. Pora susilaukė dviejų atžalų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją