Įdomu tai, jog būtent šie apdovanojimai kasmet sulaukia kone daugiausia kritikos dėl prasto viešnių stiliaus. Po 2016-aisiais metais įvykusios ceremonijos užsienio žiniasklaidoje mirgėjo antraštės, esą tai buvo labiausiai neskoningas raudonasis kilimas per visą ceremonijos gyvavimo laikotarpį.

Šįmet blogiausiai pasirodžiusias viešnias atrinko portalas independent.ie.

Britų modelis Eliza Cummings ceremonijai pasipuošė smaragdo žalumo suknele su peršviečiamomis juodos slapvos rankovėmis. Užsienio žiniasklaida kirto negailestingai: „Pažvelgus į suknelę darosi aišku, kodėl spanuojame košmarus“.

Eliza Cummings

Ne mažiau kritikos sulaukė ir peršviečiama suknele pasipuošusi 26-erių TV žvaigždė Charlotte Crosby. Pozuodama fotoobjektyvams mergina parodė ne tik viršutinius, bet ir apatinius drabužėlius.

Charlotte Crosby

Stilistams neįtiko ir atlikėjos Pixie Lott drabužėlis. Mergina pasipuošė sidabro spalvos drabužiais, puoštais kutais iš tos pačios medžiagos.

Pixie Lott

Švelniai alyvine suknele pasipuošusi dainininkė bei dainų autorė Charli XCX taip pat sulaukė nemažai kritikos. Užsienio žiniaklaidai neįtiko merginos pasirinkta suknelė, savo bangomis ir klostėmis paslepianti figūrą.

Charli XCX

Viena pirmųjų raudonuoju kilimu žengė modelis Natalia Vodianova. Jos derinukas negalėjo praslysti pro akis – šviesiai kreminės spalvos kostiumėlį puošė plunksnos ir daugybė nėrinių.

Natalia Vodianova

Ir kone didžiausiu stiliaus nesusipratimu šių apdovanojimų metu tapo merginų grupė „Little Mix“.

"Little Mix"

Daugiau apdovanojimų svečių – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)