Masačusetčo technologijų instituto profesorė nesirengia apleisti savo veiklų ir darbo Kembridže ar minėtame institute. To neketina daryti ir garsusis aktorius, kuris dar neseniai išsiskyrė su Angelina Jolie.

Puikiai porą pažįstantis šaltinis žurnalistams teigė, kad jie tiesiog nori pamatyti, kur juos nuves šie santykiai ir neskubina įvykių. Jie nekuria grandiozinių ateities planų. Dėl šios priežasties jie ir stengėsi slėpti savo santykius iki jie tapo vieši.

„Bradas jaučiasi itin blogai dėl to, jog jų asmeninis gyvenimas atsidūrė tarsi po mikroskopu. Jis neturi galių tai sustabdyti.

Nepaisant visų šių neigiamų aspektų, aktorius yra visiškai sužavėtas Neri. Jis net rausta pasakodamas apie ją savo draugams. Tarp jų atsirado nuostabi chemija“.

2005 metais B. Pittas pradėjo susitikinėti su kita aktore Angelina Jolie ir prieš ketverius metus jie susituokė, tačiau 2016 metais pora pasuko skirtingais keliais ir šiandien tik dalijasi šešių savo vaikų auginimo rūpesčiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)