Architektūra ir dizainu aistringai besidomintis 54-erių metų aktorius su 42-ejų metų žydų kilmės amerikiete susipažino per vieną MIT inicijuotą architektūros projektą, rašo „Daily Mail“.

Pernai pasirodžiusio filmo „Karo mašina“ („War Machine“) žvaigždė nusifotografavo su šešiomis mokslo įstaigoje studijuojančiomis moterimis, kurias sutiko užsukęs pas N. Oxman. Šį kadrą socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino viena iš jame įsiamžinusių studenčių Kathy Camenzind.

Nuotraukoje B. Pittas apsirengęs visiškai juodai. Jo plaukai nukirpti ežiuku.

Anksčiau buvo įkeltas ir kitas kadras, kuriame B. Pittas
nufotografuotas su N. Oxman, tačiau jis buvo labai greitai pašalintas iš socialinio tinklo.

N. Oxman bendradarbiai negaili kolegei komplimentų. Pasak jų, ta moteris nestokoja nei genialumo, nei žavesio.

B. Pittas su ja susipažino tada, kai kartu darbavosi prie vieno architektūros projekto.

„B. Pittas ir N. Oxman nuo pat pradžių vienas kitam patiko, nes abu aistringai domisi architektūra, dizainu ir menu, taigi, galima sakyti, kad ši bičiulystė pagrįsta bendrais profesiniais interesais“, – sakė vienas informaciją žiniasklaidai perdavęs šaltinis.

„Abu elgiasi ypač apdairiai, tačiau akivaizdu, kad B. Pittas stengiasi kuo dažniau susitikti su N. Oxman ir praleisti su ja kuo daugiau laiko“, – informavo šaltinis.

N. Oxman yra MIT medijų laboratorijos profesorė. Čia ji subūrė grupę „Mediated Matter“ ir sėkmingai jai vadovauja. Anksčiau ši moteris buvo ištekėjusi už argentiniečio kompozitoriaus Osvaldo Golijovo.

Kerinčio grožio brunetė garsėja ir kaip menininkė – ne vienas jos darbas eksponuojamas Niujorko modernaus meno muziejuje, Paryžiaus Žoržo Pompidu centre, Vienos taikomojo meno muziejuje, taip pat Bostono vaizduojamojo meno ir mokslo muziejuose.

B. Pittas šiuo metu pasinėręs į savo įsteigtos ne pelno organizacijos „Make It Right Foundation“ veiklą. Įmonės specializacija – nebrangių, saulės energiją naudojančių namų statyba ir aprūpinimas jais kokių nors nelaimių ištiktus žmones. Vykdant statybos projektą uragano Katrinos nuniokotame Naujajame Orleane, taip pat Naujajame Džersyje, Kanzas Sityje ir Misūryje aktoriui teko bendradarbiauti su architektais iš įvairių pasaulio šalių.

Neseniai paaiškėjo, kad po kelių savaičių turėtų būti padėtas galutinis taškas B. Pitto skyrybų su Angelina Jolie procese.

Praeitą savaitgalį pasirodžiusioje publikacijoje užsimenama, kad dar laukia keletas teismo posėdžių, be to, pranešama, kad abu aktoriai jau nusitaikę į naujus aistros objektus.

„Skyrybų sąlygos jau suderintos. Dėl jų susitarė abiejų šalių juristai, tačiau jas dar reikia įforminti“, – sakė leidinį „The Sun“ informavęs šaltinis.

Nuo skyrybų proceso pradžios daug kas pasikeitė. Tereikia prisiminti tada A. Jolie išsakytus kaltinimus. Dabar buvusių sutuoktinių santykius galima pavadinti sąlyginai gerais.

„Abu nutarė, kad vaikams bus geriau, jei demonstruos vienas kitam pagarbą“, – sakė šaltinis.

Galima tik priminti, kad B. Pittas ir A. Jolie yra šešiolikmečio Maddoxo, trylikmetės Zaharos, keturiolikmečio Paxo, vienuolikmetės Shiloh, ir devynmečių dvynių Knoxo ir Vivienne tėvai.

Sklinda kalbos, kad 42-ejų metų A. Jolie susitikinėja su patrauklios išvaizdos ir iš pažiūros vyresnio amžiaus nekilnojamojo turto agentu.
A. Jolie ir B. Pitto santuoka iširo 2016 metų rugsėjį. Pora nutarė skirtis po devynerių metų artimos bičiulystės ir dvejus metus tukusio vedybinio ryšio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)