Išvykos į tropikų kurortą metu padarytas kadras apstulbino 50-ies metų amžiaus aktorės gerbėjus, kurie negailėjo liaupsių jos laikui nepavaldžiam grožiui, informuoja pagesix.com.

„Kiek tau metų? 24-eri?“ – pajuokavo vienas gerbėjas.

„Ji lengvai suviliotų 20-imtmetį, o jai 50-imt??!!!? Netikiu.“ – pridūrė kitas.

„Ar tu apskritai sensti?“ – pasiteiravo trečias internautas.

„Beveik pagalvojau, kad čia sena nuotrauka“, – pareiškė dar vienas sekėjas.

S. Vergaros kolegos, aktoriaus Jesse’io Tylerio Fergussono vyras Justinas Mikita irgi ją pagyrė: „Sofia!!!! Norėčiau nors vieną dieną atrodyti taip, kaip tu. Arba kaip Joe. Bet gal labiau kaip tu. Myliu jus abu!“

Talentų šou „America’s Got Talent“ teisėja po nuotrauka parašė „Playa brisa y mar“ („Paplūdimio brizas ir jūra“). Taip pat savo instagramo paskyroje ji paskelbė savo vyro, vilkinčio juodus berankovius marškinėlius, nuotrauką ir paplūdimyje padarytą vaizdo įrašą.

Kolumbijos aktorė vėliau pasidalino keletu kadrų, kuriuose užfiksuotos jos vyro 46-ojo gimtadienio akimirkos, įskaitant šeimos pietus, kurie, žinoma, neapsiėjo be torto ir žvakučių.

S. Vergarai suėjo 50-imt liepos 10 d. Savo jubiliejų ji atšventė su šeima Los Andžele esančiame bare „Tower Bar“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją