Vienu metu karalienė B atsipalaidavusi mirksta burbulinėje vonioje ir ją pildo prabangiu putojančiu gėrimu, kurio butelio kaina padengtų studento paskolą universitete.


Tokio butelio kaina svyruoja nuo 300 iki kelių šimtų tūkstančių dolerių.

„Ar suprantate, kad 1000 dolerių galėjo visiškai pakeisto kažkieno gyvenimą? Šansas mokytis koledže, o galbūt pagaliau pavalgyti“, - savo „Twitter“ paskytoje rašė viena iš Beyonces gerbėjų.


Vaizdo klipas pristatytas muzikos pasiklausymo programėlėje „Tidal“, kuri priklauso pačioms Beyonce ir Nicki Minaj bei kitiems garsiems atlikėjams.

Pilną „Feeling Myself“ klipą peržiūrėti gali tik „Tidal“ vartotojai, kurie moka abonentinį mokestį, o visiems kitiems kol kas prieinama tik klipo ištrauka.

Šią dainą Beyonce ir Nicki Minaj pristatė dar vasario mėnesį, tačiau tik dabar ji pradėta reklamuoti – tikimasi, kad „Feeling Myself“ taps ateinančios vasaros hitu.

Beyonce
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)